"Kansalaista kiinnostaa eniten se, että sosiaali-ja terveyspalveluita edelleenkin on saatavilla ja mieluummin ilman jonotusta tai suurta byrokratiaa."

Kerronpa tästä byrokratiasta pienen omakohtaisen kokemuksen:

Nilkasta otettiin muutama viikko sitten ruuvit ja levy pois. Lääkärin mielestä nilkka piti vielä magneettikuvata ja hän pyysi varaamaan kuvaukseen ajan kunhan MELAn maksusitoumus tulee.

Tein työtä käskettyä. Tai yritin tehdä...

Aikaa magneettitutkimukseen ei annettu, koska ei ollut lääkärin lähetettä. Annettiin soittoaika lääkärille (meni monta päivää), joka teki lähetteen.

Kuvausta edeltävänä päivänä röntgenistä soitettiin ja sanottiin, että kuvausaika pitää perua, koska ei ollut maksusitoumusta. Oli kysynyt asiaa myös vakuutustoimistosta, mistä myöskään ei maksusitoumusta löytynyt. Litanian kuunneltuani kysyin, ettei sitten tullut mieleen kysyä MINULTA ITSELTÄNI asiasta.

Kun sitten olin ilmoittautumassa kuvaukseen, minne menin lumimyräkän vuoksi junalla, sanottiin ettei löydy lääkärin lähetettä! Tässä vaiheessa verenpaineeni alkoi pikkuhiljaa nousta yhdessä desibelien kanssa!😉

Kuvauksessa nilkkaniveleen laitettiin varjoainetta ja röntgenlääkäri sanoi, ettei loppupäivänä saisi pahemmin kävellä. Kukaan ei ollut huomannut tätä etukäteen kertoa. Onneksi rautatieasema oli parinsadan metrin päässä ja junanlähtöön oli pari tuntia aikaa...

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Ei ihminen ennen usko, että palvelut ei aina toimi, ennen kuin sen itse kokee. Ei aina tunnu että on lottovoitto syntyä Suomeen.
Onneksi Maanviljelijän vaimo pääsi lopulta hoitoon ja kotiin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat