MillaMagia on tässä parina päivänä tehnyt vähän isännälle kiusaa sisäänottotilanteissa. Isäntä päästää lehmät laitumelta sisälle ja minä "ohjailen liikennettä" navetassa. Lehmät tulevat yleensä nätisti sisään, kun portit avaa, eikä niitä tarvitse pahemmin laitumelta haeskella.

MillaMagia on nyt jostain syystä lähtenyt parina päivänä köpöttelemään väärään suuntaan, kun pitäisi navettaan tulla. Tänään isäntä päätti olla hakematta MillaMagiaa ja jätti sen laitumelle. Veti vielä ovet perässään kiinni muiden lehmien kanssa navettaan tultuaan.

No, MillaMagia kun on koulutettu ja fiksu, niin se hoksasi heti lehmänmentävän aukon siitä navetan ja kujan välistä. Oven ollessa auki aukkoa ei ole...

Kun muut lehmät olivat navetassa löytäneet paikkansa, isäntä avasi oven ja alkoi huhuilla MillaMagiaa. MillaMagia oli mennyt aukosta morjestamaan kavereita hieholaitumen viereen.

Isäntä sinne sadatellen juoksujalkaa ja minä perässä. Kun MillaMagia oli jo tulossa takaisin navetan suuntaan, menin valmistelemaan sille reitin valmiiksi. MillaMagia päätti kuitenkin käväistä vielä konehallilla.

Kun ei sitä ruvennut kuulumaan, menin  katsomaan mikä kestää. Isäntä karjui konehallin edustalla naama punaisena, että "Yksinkö mun täytyy tää nyt sisälle ottaa, stna!" Tiuskaisin takaisin, että "Yksin päästit sen karkuunkin, stna!

MillaMagia tuli lopulta nolona tyttönä korvat luimussa navettaan. Isännän kanssa oltiinkin loppuilta hiljaa...

Kommentit (2)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/2 | 

MillaM on siis viehättynyt koneista? Taitaa potea jotain ikäkriisiäkin, kun pitää reviiriä laajentaa? Oisko teini vai sitten keski-ikäinen itselliseen elämään viehättynyt? ;)

Vaan mitäpä citykettu maalaiselämästä, saati elukoista, ymmärtäisi. :)

Ps. Onko se st(i)na teidän lomittaja - kun molemmat kutsuitte hätiin? ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat