Meillä on kuuden päivän loma. Isäntä lähti pojan kanssa konenäyttelyyn. Jäätiin siis naispowerilla pitämään firmaa pystyssä. Hieholla on navetalla laskettu aika ylitetty, joten sitä täytyy käydä välillä tarkkailemassa, kun lomittaja ei ole paikalla.Tytär on päivät koulussa, joten täällä on päivisin aika hiljaista ja rauhallista.

Olen tässä vanhemmiten huomannut olevani aika introvertti ja saankin ladattua akkuni parhaiten ihan omassa seurassani.

Tommy Hellstenin sanoin: "Rakastan keinutuoliani. Siinä istuessani olen liikkeessä, mutten ole menossa minnekään. Olen jo perillä."

Pimeä vuodenaika antaa luvan käpertyä sohvalle viltin alle hyvän kirjan tai elokuvan kanssa. Pari kynttilää palamaan ja tunnelma on taattu.

Typpikuski soitti juuri ja sanoi tuovansa kohta siemenannoksia navetan typpipyttyyn. Täytyypä siis palata takaisin maanpinnalle ja lampsia navetalle ottamaan siemenet vastaan. 

                                  ..........

Pari päivää tässä onkin jo vierähtänyt lomaillessa. Tänä aamuna lomittaja tosin soitti varttia vaille kuus. Ruokintarobotti oli päättänyt olla jakamatta eväitä äpyleille. Saatiin robo liikkeelle, mutta päivälläkin täytyi käydä vähän vakoilemassa että se tosiaan hoitaa hommansa. Kai se ajatteli, että voi ottaa vähän rennommin, kun isäntä ei ole maisemissa;)

Tein myös keskuslämmityskattilaan tulen, että täällä tarkenee hyggeillä. Noi kattilahommat pannuhuoneessa kun on vähän niinkuin isännän heiniä. Isäntä puolestaan harvemmin koskee kattiloihin keittiössä...

"Prinsessa" Madeleine, Leonooran pikkusisko, jonka syntymästä täällä blogissa joskus kerroinkin,  poiki sitten isohkon sonnipojun. Sekä emä, että vasikka voivat hyvin. Ja emäntäkin on vielä hengissä...

Kommentit (4)

Maanviljelijän vaimo
Liittynyt16.10.2015

No joo, se on melkeinpä enemmän sääntö kuin poikkeus, että navetalla jotain tapahtuu/hajoaa aina kun olemme lomalla. Tällä kertaa isäntä sai lomailla rauhassa. Päätinkin, että vaikka se paskakone laukeis tai juna tulis läpi seinän, niin isännälle en siitä ilmoita. Se on lomansa ansainnut! Onneksi kumpaakaan noista ei tapahtunut ja minäkin sain loppujen lopuksi hyggeillä ihan tarpeeksi.😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat