Isäntä sai vakuutuskaupan kylkiäisenä aktiivisuusrannekkeen. Arvatkaas muuten mikä vakuutus se oli...

Ranneke näyttää askeleet, kalorit, unen määrän ja laadun. Isäntä liittääkin rannekkeen aamulla ensimmäiseksi läppäriin nähdäkseen kuinka hyvin on nukkunut. Ranneke kuulemma tietää sen paremmin kuin isäntä itse!

Navetalla tulee askeleita 6000-8000 päivässä vähän töistä riippuen. Sen lisäksi kun käy tekemässä vähän metsätöitä, niin askelmäärä kipuaa helposti yli 20000.

Isännästä tulikin yllättäen niin aktiivinen, että se hankki myös vaa'an, mikä "keskustelee" rannekkeen kanssa. Painosta ei siis tarvitse enää keskustella emännän kanssa...

Viime sunnuntaina katseltiin raukeina hyvää elokuvaa koko perheen voimin. Yht'äkkiä ranneke alkoi vilkkua ja sitten se ilmoitti: "It's time to move!"

Mielestäni se on vähän liian aktiivinen, se ranneke!

 

 

 

Kommentit (2)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/2 | 

Selkeästi yliaktiivinen laite! Eikö sitä saa tainnutettua horrostilaan?! Laitetta! Ei miestä.

Mutta varsinkin miehet taitavat ihastua herkästi noihin teknisiin vempeleisiin. Broidi ei niin välitä eläimistä, sietää meidän hurttia juuri ja juuri. Mutta jutustelee robotti-imurinsa kanssa. En oo nähnyt/kuullut, mutta voin kuvitella: 'Menitkö sä nyt sinne nurkkaan mököttämään? Ootas, höppänä, mä autan sut niistä matonhapsuista irti...' :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat