Eilen vietettiin tyttären 17-vuotissyntymäpäivää, ja Muuminpäivää! Kätevänä emäntänä ajattelin tilata tyttärelle verkkokaupasta yllätyslahjaksi sen nyt jo surullisenkuuluisan muuminpäivämukin.

Me kun ollaan vähän muumeihin hurahtaneita koko sakki, tai ainakin osa meistä tai ainakin minä...😇  Meillä ei sellaisia juhlia ole ollutkaan, missä kahvia ei olisi juotu muumimukeista. Pojan ylioppilasjuhlissa keväällä viimeksi.

Muumimukeja on kertynyt kaappiin muutamia kymmeniä, kaikki arkikäytössä. Jossain vaiheessa tein vähän inventaariota ja nostin ne arvokkaammat ylähyllylle, mutta ylioppilasjuhlien aikaan mukit menivät taas iloisesti sekaisin. 

Itse en oikein ymmärrä mukien keräilyä johonkin vitriiniin katseltaviksi. Mielestäni ne ovat kauneimmillaan kahvipöydässä ja käytössä.

Siispä olin valmiina tilaamaan mukin verkkokaupasta tasan sillä sekunnilla kun myynti avautui. Sain mukin ostoskoriin ja pääsin jopa maksamaankin, mutta sitten tuli joku "error!" Toisella yrittämällä tilaus jäi junnaamaan puoleksi tunniksi, kunnes yhden aikaan yöllä tuli ilmoitus, että mukit ovat loppuneet verkkokaupasta! Itku meinasi päästä.

Lasitehtaaltakin mukit loppuivat jo ennenkuin pääsin edes aamunavetasta, joten se siitä jonottamisesta...

No synttärikahvit juotiin tietenkin muumimukeista ja päätettiin unohtaa the muuminpäivämuki!

Tänään tytär tuli onnellisena kertomaan, että me saatiin sittenkin se muki. Tytöllä kun sattuu olemaan ihania kavereita ja kavereilla ihania äitejä!♥

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat