Täällä sitä taas maataan koipi pystyssä kolmatta kertaa kahden vuoden sisällä! Tapaturmasta tulee tämän kuun lopulla kuluneeksi siis jo kaksi vuotta!? Äkkiä se aika kuluu...

Nilkasta otettiin eilen Pulssissa ruuvit ja levy pois. Ne kun aiheuttivat vähän hampaiden kiristelyä ja suoranaisia ärräpäitäkin välillä.

Pulssissa tunsin olevani hyvissä ja asiantuntevissa käsissä. Asiat käytiin huolella läpi sekä ennen että jälkeen leikkauksen, kuten myös selkäydinpuudutuksessa tehdyn leikkauksen aikana. Paikkahan oli mulle tuttu jo keväisen polvioperaation jäljiltä. Tuttu taksikuski hälvensi jännitystäni mennessä ja lievensi huonoa oloani tullessa.

Varasin operaatioon tarkoituksella ajan vasta tänne lokakuun alkuun, kun ajateltiin, että kesäkiireet olisi jo ohi. No, aika tärpille meni puintien kanssa, mutta puitu on ja kuivattukin! Tosin tänä syksynä paloi öljyä kuivaukseen enemmän kuin naismuistiin!

Nyt täytyy muutama päivä ottaa vähän rennommin. Lomittaja hoitaa isännän kanssa navettatyöt. Onneksi jalalle saa kivun sallimissa rajoissa varata. Siitä yksijalkaisen elämästä kun olen tässä parin vuoden aikana saanut jo yliannostuksen.

Ruuvitkin sain Pulssista mukaani pestyinä ja kiillotettuina. Kelpaa myöhemmin vaikka varaosiksi, jos/kun rupee ruuvit löystyyn!😉

 

Kommentit (2)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/2 | 

Ajatella, kaksi vuotta sitten. Muistan, kun luin kertomustasi lennähdyksestä siihen ihteensä. Vähän taisi naurattaakin, vaikkei onnettomuudessa mitään hauskaa ole. Tietenkään. Et kuitenkaan ota itseäsi kuin elämää turhan vakavasti. Maatalon tapahtumia on mukava seurata blogisi kautta. Tsemppiä toipumiseen ja tasaista askellusta navettaan sitten, kun on taas sen aika. Ja MUUU vaan lemmuille :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat