Kirjoitukset avainsanalla lomallelähtö

Isäntä voitti viikon loman Ylläksellä koko perheelle. Sinnehän oli sitten lähdettävä, vaikka ajankohta ei ollutkaan paras mahdollinen.

Loma olisi alkanut lauantaina, mutta sunnuntaina vietettiin tyttären rippijuhlia joten matkaan päästiin vasta aikaisin maanantaiaamuna. Niin aikaisin, ettei huomattu salkoon unohtunutta lippua...

Parisataa kilometriä ajettuamme lomittaja soittaa, että vesiputki vuotaa navetalla pahasti. Isäntä herätti (soittamalla) putkimiehen, joka onneksi pääsi nopeasti paikalle korjaamaan vian.

Sitten päästiin noin sata kilometriä eteenpäin ja lomittajalta tuli viesti, että yhdellä lehmällä on akuutti utaretulehdus. Lehmä ei syö ja maitoa ei tule. Siispä soitto eläinlääkärille.

Siinä samassa muistin sen salossa liehuvan lipun ja pyysin lomittajaa laskemaan sen alas. Lomittaja tuumi kuinka se mahtaa onnistua, kun ei ole koskaan ennen nostanut eikä laskenut lippua.

Isäntä siihen, että jos niitä huonoja uutisia navetalta tulee vielä paljon lisää niin lomittaja voi sitten myös nostaa sen lipun, PUOLIsalkoon!?

Kommentit (4)

Mariza
Liittynyt1.3.2016
2/4 | 

Miten nilkkasi? Jouduitko katselemaan muiden laskettelua ja hiihtoa vai pääsitkö itse edes jollakin tasolla mukaan rientoihin?

Terkuin Mariza blogikurssilta, entinen maidontuottaja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat