Kirjoitukset avainsanalla kalorilaskenta

Painoni nousi sairaslomani aikana kuusi (!) kiloa. Ensimmäiset kuusi viikkoa makoilin koipi kohti kattoa ja nautiskelin muun perheen laittamasta hyvästä ruuasta. Sen jälkeenkin meni vielä monta kuukautta, ennenkuin pääsin taas navetalle kuntoilemaan.

Katseltuani rippijuhlakuvia ja käytyäni vaa'alla totesin, että asialle täytyy tehdä jotain.

Niinpä kaivoin esiin vanhan sydäntautiliiton ruoka-ainetaulukon vuodelta 1996 ja aloin laskemaan kaloreita allekkain ruutupaperille.

Muutaman päivän ynnäilyjen jälkeen hokasin, että mehän eletään sovellusten luvattua kulta-aikaa.

Kännykästäni löytyikin S Health niminen sovellus, jonka kanssa aloin tehdä tuttavuutta. Näppäilin sinne painoni, pituuteni ja muitakin tarvittavia tietoja. Johan rupesi näytöllä vilkkumaan BMI punaisella: YLIPAINOINEN!

Olen nyt käyttänyt sovellusta kuukauden ja täytyy sanoa, että se on aika koukuttavaa. Pieniä erimielisyyksiäkin meillä on ollut. Sovelluksen mielestä mm.yksi juustoannos on 100g, kun minun mielestäni se on siivu! Mukavaa on se, kun sovellus kehottaa illalla juomaan vielä lasillisen maitoa, että päivän kalsiumintarve tulee tyydytetyksi. Meillähän siis juodaan aitoa rasvaista lehmänmaitoa, koska uskomme sen terveysvaikutuksiin!http://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/antti-heikkila-tama-juoma-on-todellinen-terveyspommi/133654

Ruutuvihkoa en enää tarvitse, enkä kohta kai aivojakaan...

Ruoka-ainetaulukosta en ole vielä luopunut. Niin hyviä kavereita me ei sovelluksen kanssa sentään vielä olla, vaikka paino onkin jo pudonnut kolme kiloa ja vaikka sovellus aina välillä kehuukin kuinka hienosti olen syönyt!?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat