Kirjoitukset avainsanalla vanhat esineet

Liityin facebookissa ryhmään Pelastetaan vanhat esineet. Meinasin pakahtua innostuksesta, enkä meinannut malttaa mennä nukkumaan ollenkaan, kun niitä kuvia iltamyöhällä katselin.

Joku siellä kommentoikin joskus katselleensa kuvia aamun pikkutunneille asti, ja joku toinen kertoi plarailleensa päivityksiä vielä sängyssä peiton alla salaa...?

Kuten yhdessä aiemmassa postauksessani olen kertonut, pidän vanhoista esineistä joilla on jokin tarina. Olen vuosien saatossa "pelastanut" paljon kaikenlaista. Vintiltä, kellarista, riiheltä, aitasta, ladosta, navetanvintiltä ja kuusen alta. 

Lakupurkin pelastin kellarista. Siitä löytyy nykyään huushollimme sakset.

Humppilan lasin Ulpukat huolehtivat nykyään föönistä ja kiharrusraudoista.

Eikka-setä-vainaan vanha ratio soi nykyään keittiön ikkunalaudalla.

Vintiltä löytyy välillä aarteita...

Isännän vanhat suksetkin pelastin, nuo pienet punaiset.❤

 

 

Kommentit (6)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/6 | 

Ihania! Ratio on samanlainen kuin meilläkin. Omaamme en enää outojen laturiviritysten takia uskalla soittaa, se nököttää kotimuseomme hyllyllä muiden vanhusten seurassa. 

Mulle tuottaa vaikeuksia päättää, mitä säästää ja mihin sijoittaa kelvolliset. Kamaa on julmetusti. Ja sen selvittely aika pahasti vaiheessa. Joskus jonain vuonna... ;)

Vierailija
3/6 | 

Mua vähän hirvittää tuon föönin johto :-O... ei näytä kovin turvalliselta. Muut tavarat on kyllä hauskoja, sulla on silmää kauneudelle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat