Kirjoitukset avainsanalla #lihaton lokakuu

Taas meinas mennä maanviljelijän vaimolla aamukahvit väärään kurkkuun, ja isännällä kans!

Osuuspankki kun kehottaa asiakkaitaan lihattomaan lokakuuhun kirjoituksessaan op.media-sivustolla. En voinut linkata kirjoitusta tähän, kun juttu on nyt poistettu.

Lihattomassa lokakuussa ei sinänsä ole mitään vikaa. Kukin syököön mitä tykkää. Mutta se, että OP väittää maatalouden olevan pahin ilmastonmuutoksen aiheuttaja ja että eläimet maatiloilla kärsivät, saivat taas verenpaineeni nousemaan. 

Siis Osuuspankki, meidän pankki, jonka kanssa olemme olleet naimisissa vuosikymmeniä!! Kohta se kai kehottaa lopettamaan maidonjuonninkin! Milläs me sitten nää lainat saadaan maksettua...

Meillä muuten syödään lihaa, kalaa, kasviksia, vilja-ja maitotuotteita sulassa sovussa. Eihän näistä hommista mitään tulis ilman karjalanpaistia, kaurapuuroa ja ruisleipää, maidosta puhumattakaan! 

Isäntä sanookin, että jos meidät olis tarkoitettu vegaaneiksi, meistä olis tehty märehtijöitä! MUU!🐄

 

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 | 

"Pahoittelen julkaistua blogia.

Sen sisältö ei vastaa OP Ryhmän virallista kantaa.
OP Ryhmä tukee edelleen täysillä suomalaista lihantuotantoa ja elintarviketeollisuutta. Linjamme ei ole muuttunut eikä muuttumassa. Maatalous ja elintarviketeollisuus koko ketjun osalta pellolta kuluttajan pöytään on toimintamme keskiössä. OP Ryhmä arvostaa korkealle suomalaista ruokatuotantoa sen eri muodoissaan.

Ottaen huomioon mitä edellä kirjoitan ja kun blogi ei todellakaan vastaa OP Ryhmän linjaa, blogi on nyt poistettu.

Toivon, että voimme jatkaa yhteistyötä kaikessa muodossaan vanhalta ja vakiintuneelta pohjaltaan.

Pahoittelen aiheuttamaamme harmia.

- reijo"

Vierailija
4/10 | 

Karjankasvattajat ja Maidontuottajat maksavat sen verran korkoja OP - pankkiin, että nyt sitten vähän äkkiä virallinen korjaus ja anteeksipyyntö tai rupee pankki vaihtuun itse kultakin. Ja tiedoksi että olen itse työläinen.

Vierailija
5/10 | 

Anteeksipyynnöt vaikuttavat vähän teennäisiltä, koska jokuhan kyseisen kirjoituksen on hyväksynyt op:n sivuille. No en vaivaa itseäni tällä asialla enempää, vaan siirryn kilpailuttamaan vakuutukset ja vaihdan pankkia, vaikka en maanviljelijä olekaan.

Maajussi Pornaisista
6/10 | 

Osuuspankki on hylännyt täysin juurensa. Tämä vain vahvistaa havaintoni lähiajoilta. Paikallisuus on kadonnut bonus- ja vakuutusjargonin taakse. Ikäihmiset on ajettu ulos konttoreista eläkerahojaan nostamasta. "Eihän kukaan enään käteistä käytä" ja niin lopettaa kassapalvelut sivukonttoreista. Nyt on sitten näköjään vuorossa maatalousyrittäjät. Me maajusdit olemmekin olleet hölmöjä ja uskollisia paikallisen pankin asiakkaita. Kuten edellä todettiin kilpailutus käyntiin ja unohdetaan pitkäaikaiset asiakkuudet. Omistaja-asiakkuus on pelkää sanahelinää, jos olet maajussi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat