Meillä käytetään työvaatteina vanhoja verkkareita & collegehousuja, koska ne ovat navetalla kaikkein mukavimmat päällä. Lehmiäkään ei haittaa vaikkeivat ne olekaan ihan viimeistä huutoa.

Isäntä tykkää käyttää verkkareita työhommissa muutenkin. Ne pidetään yleensä sitten ihan loppuun asti...Haalarit ahdistavat, kuulemma. 

Liiketoimintavalmennuksen kouluttaja sanoi, että siistit työvaatteet antavat isäntäparista hyvän kuvan ja ensivaikutelman. 

Jotain mullekin siis jäi siitä parin vuoden takaisesta opiskelusta mieleen.

Asia tuli vaan tänään mieleeni kun äiti poikkesi ja totesi isännän  työvaatteiden näyttävän kuin "lumppurin kuormasta pudonneilta"...

Tekevätkö työvaatteet työmiehen? Kerro mielipiteesi.

Kommentit (6)

Pii
Liittynyt29.2.2016
1/6 | 

Tuskin ne lehmät loukkaantuu näkymästä. Itse olen kyllä tehnyt sen muutoksen viimeisen vuoden aikana että työvaatteet on ihan kivannäköisiä nekin. Varsinaisessa työssähän minulla on määrätyt työvaatteet mutta niissä satunnaisissa lisähommissa pyrin näyttämään ammattilaiselta. Olen huomannut että se vaikuttaa muihin - heidän suhtautumiseensa. 
Mutta siis vaikka puutarhahommissa ihan "hienot" vaatteet samoin kuin siivouksessa ja kaikista vähänkään rikkinäisistä tulee riepuja. 

Jokainen voi olla kokki

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
2/6 | 

Entisessä elämässäni puuhastelin paljonkin työvaatteiden parissa. Sellaista vaatekappaletta ei olekaan, mikä kelpaisi niin käyttäjille kuin kanssaihmisille. Milloin kiristää, hiostaa, kaihertaa. Vähintään tekstiilin väritys on pielessä. Lisäksi työvaatteilta myös edellytetään monenlaisia turvallisuustekijöitä. Ei oo heleppoo.

Eläimet tosin eivät taida olla niin tarkkoja. Vai miten se oli niillä härillä - ja punaisilla vaatteilla patsastelu?! ;)

Maatilayrittäjä
3/6 | 

Navetalla haalarit, en osaisi ilman ollakaan kun aina niitä käyttänyt. Pihahommissa ja kotosalla leggarit ja t-paita, lyhyempää tai pitempää mallia kelistä riippuen. Puhtaat ja ehyet, pääasia että itse viihdyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi kertoo elämästä maanviljelijän vaimona hullunkurisessa perheessä...

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat