Kun on niin monet kerrat kokeillut erilaisia reseptejä, nykyään mahtavat intialaistyyppiset arkiset ruoat syntyvät hetkessä ns. vapaalla kädellä. Vaikka joskus laiskoina päivinä tulee haettua nepalilaista take awayta, monesti olen todennut, että pystyisin itsekin ainakin melkein samaan tasoon. Pitää tunnistaa, että olen sen verran amatööri tässä asiassa, että en hirveästi pysty erottamaan Helsingissä hyvin edustettuja intialaista ja nepalilaista keittiöitä toisistaan.
Tällä kertaa pienillä muutoksilla sovelsin Gordon Ramsayn Butter chicken reseptiä (Ultimate Cookery and Course) ja lopputulos oli oikein maukas. Taas kerran kokeilin tehdä myös Naanleipää… Lopputulos oli ihan ok leipä mutta ei sitä mielestäni naanleiväksi voinut kutsua. Sen takia jätän tämän reseptin julkaisematta. Alan luopua toivosta, että saisin kotioloissa tehtyä ihan oikeata versiota. Jos jollakin on takuuvarmoja reseptivinkkejä niin kiitos jo etukäteen!
-
Sekoita kaikki marinadiainekset keskenään, lisää kananpalat. Anna marinoitua mielellään yön yli.
K