Blogi on valitettavasti jäänyt tällä viikolla huomiotta. Kaikenlaiset kiireet ja jatkuva flunssa ovat vieneet aikani ja voimani, mutta ensi viikolla tulee kaikenlaisia pieniä juttuja kovemmalla tahdilla.

Tämä tapas henkinen salaatti nousi heti minun suosikkeihin. Hetkessä valmistuva mausteinen lisuke sopii moneen pöytään. Pakko toki myöntää, että onhan tämä sellaista puolivalmisteiden tuunausta, mutta herkullisten sellaisten. Ja tällaiset helpot herkut pelastavat monet illanistujaiset.

Vaikka itse käytin tällä kertaa sherryä mausteena, yhtä hyvin tähän sopisi esimerkiksi valkoviini tai jokin muu ei liian mausteinen alkoholijuoma.

 

Chorizo-kikherne salaatti

1 rkl oliiviöljyä

150 g kypsää chorizo makkaraa viipaleina

0,75 dl kuivaa sherryä

1 prk (400d) kypsiä kikherneitä

iso kourallinen hienonnettua lehtipersiljaa

 

Lämmitä öljy pannulla ja paista makkaraviipaleita noin 4 minuuttia. Kaada joukkoon puolet sherrystä ja paista pari minuuttia. Lisää valutetut kikherneet ja loput sherrystä, ja paista 3-5 minuuttia kunnes kikherneet ovat lämmenneet. Ota salaatti pois lämmöltä, mausta persiljalla ja tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Tarjoa lämpimänä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hyvän ruuan valmistaminen on Marian intohimo. Hän kotikokkailee Mama Gastro -blogissa monella tyylillä, terveys ja herkuttelu tasapainossa, innokkaasti ja rennosti uutta kokeillen ja slaavilaisia juuriaan unohtamatta. 

Bloggaajan saan yhteyden tästä.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
Sisältö jatkuu mainoksen alla