KESÄKUUN RUOKAHAASTEEN RESEPTIT JA ÄÄNESTYSOHJEET LÖYTYVÄT TÄSTÄ!

Nyt kävi niin, että Mama Gastro voitti ruokabloggaajien toukokuun ruokahaasteen. Vaikka osallistujien- ja äänestäjien määrä ei ollut päätähuimaava, voitto tuntuu aina voitolta! Ykkössija tuli raikkaalla ja kesäisellä mango-pistaasikananrulla mangochutneynreseptillä.  Lämpimästi kiitän kaikkia äänestäjiä ja blogin lukijoita!


Kesäkuu voi olla monelle kiireinen kuukausi. Lapset ovat kotona, kesälomat lähestyvät ja keittiössä on toivottavasti sen verran lämmintä, ettei pitkien aterioiden valmistaminen houkuta. Joten kesäkuun ruokahaasteen aihe on erittäin yksinkertainen ja monipuolinen. Koska perinteinen voileipä kuulostaa tylsältä, aiheena on täytetty leipä! Sinä päätät onko se nopeasti koululaiselle evääksi valmistettu kolmioleipä, täytetty mausteinen pitaleipä vai grillissä tiristetty mehevä hampurilainen. Tyyli on vapaa! Uskon, että katuruokatrendi aiheesta bloggaajilta löytyy vaikka miten erikoisia ja maukkaita ideoita, joten kaikki vaan mukaan haasteeseen!

RUOKAHAASTEKILPAILUN SÄÄNNÖT

Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla/blogi. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä ja lähde.

Haasteeseen ilmoittautuminen tapahtuu 1.6-21.6.2015 välisenä aikana. Huomioi, että myös haastepostauksen tulee olla julkaistu tuolla jaksolla. Haastepostauksen osoite (URL) ilmoitetaan kommenttina tähän postaukseen.

Haasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa luvan myös lähetetyn linkin takaa löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa.


Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen reseptien ja blogien yhteenveto julkaistaan 22.6.2015, jolloin alkaa myös äänestys. Kisan järjestäjänä jäävään itseni siten etten osallistu kilpailuun enkä äänestykseen.  Äänestysaika on 22 – 28.6.2015 (klo 23.59 asti). Voittaja julkistetaan 29.6.2015 ja hän järjestää heinäkuun 2015 haastekisan. Voittajan tulee julkaista uusi haaste 3.7.2015 mennessä blogissansa. Jos haastetta ei tuohon päivään mennessä kuulu, niin kilpailussa toiseksi tullut saa kunnian ja vastuun haasteen järjestämisestä.

Jo vuodesta 2007 asti järjestetyn ruokahaasteen aiemmat haasteet ja voittajat löytyvät täältä.

TERVETULOA KAIKKI MUKAAN HAASTEESEEN JA ONNEA KISAAN!

Kommentit (28)

Hyvä hyvä! Kaikki vaan mukaan! Näissä haasteissa aktiivisuus vaihtelee niin paljon, että pitää jo käyttää uhkailua ja lahjointaa;)

Onnittelut voitosta ja hyvä haasteidea! Mutta voi ei, menin julkaisemaan nokkospestoboston-reseptin kaksi tuntia liian aikaisin vielä toukokuun puolella, ei varmaan taida auttaa kerjätä silti mukaanpääsyä kesäkuulle? ;)

Oioio, rakastan leipää ja täytettyjä leipiä! jos sitä ehtisi vaikka postaamaankin sellaisen haasteen puitteissa :) onnittelut edellisen haasteen voitosta!

ps. tunnistanko Michelin avokadoleivän yllä olevasta kuvasta? :D

Seuraa 

Hyvän ruuan valmistaminen on Marian intohimo. Hän kotikokkailee Mama Gastro -blogissa monella tyylillä, terveys ja herkuttelu tasapainossa, innokkaasti ja rennosti uutta kokeillen ja slaavilaisia juuriaan unohtamatta. 

Bloggaajan saan yhteyden tästä.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015