Kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille ja äänestäneille! Kesäkuun ruokahaasteen voittaja ei ratkennut ihan helpolla tavalla. Äänestyksessä Nokkospestoboston ja Alaston Caesar-voileipäkakku ovat saaneet saman verran ääniä, joten Mama Gastro arpoi voittajaksi (virallisena valvojana oma mies) AlastonCaesar-voileipäkakku reseptin! Onnea Kärähtäneet blogin Heidille! Voittajan tulee julkaista uusi haaste 3.7.2015 mennessä blogissaan. 

Kommentit (4)

Ooh, olen otettu, kiitos äänestäjille ja onnettarelle!! Täytyy sanoa, että minulle olisivat maistuneet kyllä kaikkien osallistujien leivät, ja varsinkin tuo nokkosboston oli ihan superkauniskin :) Nyt mietintämyssy päähän heinä-elokuun haastetta varten, palaan pian asiaan!

Menipä jännäksi! :D Onnittelut Heidille ja kiitokset kaikille meidän nokkosbostonin hyväksi kakkoseksi äänestäneille! -Paula&Ossi /Keittotaiteilua

Seuraa 

Hyvän ruuan valmistaminen on Marian intohimo. Hän kotikokkailee Mama Gastro -blogissa monella tyylillä, terveys ja herkuttelu tasapainossa, innokkaasti ja rennosti uutta kokeillen ja slaavilaisia juuriaan unohtamatta. 

Bloggaajan saan yhteyden tästä.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015