Viimeaikoina lehdet ja blogit ovat olleet täynnä erilaisia vaihtoehtoja paistetuista ja karamellisoiduista hedelmistä milloin milläkin lisukkeella. Itse en jostain syystä pitkään aikaan tehnyt mitään sinnepäinkään. Tällä kertaa ajatuksena oli tehdä joku kevyempi jälkiruoka. Päärynät ovat toki kevyitä mutta niihin se annoksen keveys jäikin. Pakko myöntää, että ihana kinuskikastike oli tämän annoksen juttu. Annos toimisi varmasti yhtä hyvin myös omenoiden kanssa, meillä on kuitenkin tällä hetkellä kotona menossa ns. päärynäkausi kun se on just nyt poikani lempi välipala. Sopivasti löysin Töölön

 

Kommentit (3)

Näyttävät samoilta söpöiltä ja herkullisilta kotimaisilta pikkupäärynöiltä kuin löysin eilen täältä Sokokselta.

Seuraa 

Hyvän ruuan valmistaminen on Marian intohimo. Hän kotikokkailee Mama Gastro -blogissa monella tyylillä, terveys ja herkuttelu tasapainossa, innokkaasti ja rennosti uutta kokeillen ja slaavilaisia juuriaan unohtamatta. 

Bloggaajan saan yhteyden tästä.

Teemat

Blogiarkisto

2015