Tästä tulee viime hetken joululahjavinkki. Ja vaikka tämä purkki ei päädykään lahjaksi, se voi kruunata juhlapöydän juustotarjottimen. Herkullinen sitrushedelmillä ja vaniljalla maustettu porkkanahillo sopii erinomaisesti erilaisten homejuustojen tai muiden vahvemman makuisten juustojen mausteeksi. Jos suunnittelet juhlapöytään juustotarjotinta niin katso myös kahden aineksen näkkärin ja juustoisten tuulihattujen reseptit linkkien alla. Ne tuovat pöytään mukavasti vaihtelua ja makua.

Joulun kunniaksi Mama Gastro järjestää Facebookin puolella kirja arvonnan, jossa palkintona on Kira Åkerström-Kekkosen herkullinen arjen pelastus Max 30 min – kirja. Käy tykkäämässä Mama Gastro FB sivusta ja kirja voi olla sinun. Katso arvonnan tarkemmat ohjeet FB puolella. 

Porkkanahillo n. 5 dl

400 g porkkanoita

5 dl porkkanamehua

1 limenmehu

1 sitruunanmehu

300 g sokeria

1 vaniljatanko halkaistuna pituussuunnassa

 

Kuori porkkanat ja raastaa karkeasti. Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja keitä hillo pienellä lämmöllä n. 45 minuuttia välillä sekoittaen. Jaa hillo steriloituihin purkkeihin ja sulje. Säilytä jääkaapissa. Hillo säilyy n. 2-3 kuukautta. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Jael
1/2 | 

Porkkanahillo on takuulla hyvää.Täällä marokkolaiset juutalaiset tekevät pääsiäisen aikaan hilloja kaiken maailman vihanneksista ,Mimouna-juhlia varten. Se tuli vähän tuosta mieleen.Hyvää joulun aikaa sinulle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hyvän ruuan valmistaminen on Marian intohimo. Hän kotikokkailee Mama Gastro -blogissa monella tyylillä, terveys ja herkuttelu tasapainossa, innokkaasti ja rennosti uutta kokeillen ja slaavilaisia juuriaan unohtamatta. 

Bloggaajan saan yhteyden tästä.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
Sisältö jatkuu mainoksen alla