- Yhdistä jauhot, paprika, juustokumina ja cayennepippuri ja hienonna tehosekoittimessa. Kaada seos laakeaan astiaan.
- Vatkaa toisessa astiassa kananmuna ja vesi.
- Kuumenna noin 2 cm öljyä paksupohjaisessa kasarissa. Mausta muikut suolalla ja pyörittele niitä ensin kananmunaseoksessa ja sitten jauhoissa. Paista muikut erissä kuumassa öljyssä n. 2-3 minuuttia kauniin kullanvärisiksi.
- Sekoita keskenään majoneesi, valkosipuli, sitruunanmehu ja korianteri. Tarkista kastikkeen maku.
- Tarjoa muikut majoneesikastikkeen ja sitruunalohko kera.
Näyttää kiinnostavalta! Savolaisena minulla on vahvat suomalaiset muikkuperinteet, mutta olen tehnyt muikkuja vietnamilaisittainkin!
Nam,muikut ovat ihania ja kivoja makuja noissa muikuissasi:)
Oi, muikkuja! Meillä onneksi miehetkin pitävät niistä :)
Muikut ovat kyllä melkein aina hyviä! Ja kiitos ideasta, ehkä seuraava muikkuresepti maistuu aasialta:)
Kiitos! Nämä olivat kyllä herkullisia ja aiolin kanssa nyt menee melkein kaikki;)
Nämä ovat kyllä herkkuja:) Ja vaikka syytän miehiä, jostain syystä itse unohdan niiden olemassaolon;)