Lähes eleettömän ja äärettömän elegantin kasvojen- ja kehonkielen taustalla jyllää syviä tunteita. Taustalla tunnelmaltaan herkkä ja romanttinen musiikki korostaa näitä vähäeleisiä rakkaudentäyteisiä hetkiä. Myös vihan, kaunan ja suuttumuksen tunteita ilmaistaan pienin elein.

Eleettömyys kuului aiemmin niin sanottujen parempien ihmisten elämään. Tunteita ei ollut soveliasta näyttää ulospäin. En tiedä, mikä tässä viehättää, mutta olen hurmiossa tähän TV-sarjaan.

Australialainen Kotiin takaisin -sarja on tuonut olohuoneisiimme kauneutta, rakkautta ja intohimoa. Tämä 1950-luvun alkupuolelle sijoittuva aikakausi on tuotu esille todella elegantisti: miljöö, vaatteet, kampaukset, autot ja musiikki.

Toki tässä sarjassa myös on juonittelua selän takana, riitaa, vihaa ja raakuutta. Elämään valitettavasti kuuluu kaikki puolet - ne varjoisatkin. Itse on päätettävä se, millä haluaa mielensä ja sielunsa täyttää, kauneudella vai vihalla.

Heräsin tähän sarjaa liian myöhää, mutta onneksi meillä on Areena, josta niitä voi vielä hetken katsella. Olen katsonut ahmien jakson alkupään osia. Saan tästä sarjasta yksinkertaiseen elämääni suurta nautintoa ja esteettistä tyydytystä.

Kauneus, tyylikkyys ja jopa tämä eleettömyys viehättävät minua. Arvostan suuresti näiden näyttelijöiden ilmaisuvoimaa ja ammattitaitoa. Olen koukussa tähän sarjaan. Onneksi jatkoa on luvassa ensi syksynä.

Oletko sinä katsonut tätä Kotiin takaisin -sarjaa? Millaisia tunteita se on sinussa herättänyt?

Kommentit (2)

Vierailija

Aivan ihastuttava sarja. Minut on sarja koukuttanut täysin. Onneksi tosiaan voi katsoa arenalta jos ei ennätä Tv ääreen oikeaan aikaan. Myös sarja Velvet muotitalo sarja yle teemalla on koukuttanut musikillaan ja juurikin 50 luvun puvuilla. Näitä vanhempia sarjoja saisi näkyä enemmän, silla väkivalta leffat saa meikäläisen vaihtamaan kanavan sillä sekunnilla.

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015

Kiitos mukavasta kommentistasi! Kiva kuulla, että myös sinä ihastuit tähän sarjaan. Minä en ole katsonut Velvet -sarjaa, mutta vaihdoin kanavaa Teemalle, sarja on nimittäin juuri menossa. Musiikki kuulostaa ihanalta ja näyttelijät tyylikkäiltä. Aika näyttää, jäänkö tähän sarjaan koukkuun. Mukavaa viikon jatkoa!

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016