Olen miettinyt elämääni syvästi menneen syksyn aikana, enkä ainoastaan sitä, nukunko tänään päiväunet vai en. Olen miettinyt sisäistä itseäni ja tulevaisuuttani. Minulla on vahvistunut päivä päivältä tunne, että haluan muutosta elämääni.

Haluan käyttää aikaani viisaammin. Koen, että jokainen hetki on arvokas. En halua enää tuhlata aikaani pitkiin päiväuniin, enkä telkkarin ääressä notkumiseen. Haluan muutosta! Haluan uuden elämän!

Jätän sinut laiskottelevan, aikaasi tuhlailevan huuhailijan haikein mielin. Tällaista aikaa olemme viettäneet jo ihan riittävästi. Nyt minun on aika siirtyä eteenpäin kohti uusia haasteita. 

Kaunis kiitos siitä mitä olet minulle antanut. Olen ehdottomasti tarvinnut tämän kaiken levon ja huuhailun. Nyt minulla on voimia ja energiaa aloittaa uusien haasteiden äärellä. Uusi elämä odottaa minua!  

Rakkaudella, Minä ❤️

Kommentit (0)

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016