Läsnäolo synnyttää kyvyn iloita elämästä ja kokea siitä kiitollisuutta. Silmät avautuvat näkemään kaiken sen mitä meillä on.

Nämä Tommy Hellstenin sanat elävät mukanani tässä ihanassa hetkessä. Olen kiitollinen lämmöstä, auringosta, kauniista ympäristöstä ja hyvästä seurasta. Mihinkään ei ole kiire.

Aamulenkki meren rannassa kauniissa säässä antoi ihana avauksen upeaan päivään. Elämä on vain niin ihanaa.

Nyt tässä hetkessä on ihan kaikki. Kiitollisuus kaikesta täyttää sydämeni. Voin hyvin ja elämä hymyilee. Tästä ilostani lähetän sinullekin ihana lukijani aimoannoksen iloa, valoa ja rakkautta päivääsi. Voi hyvin! 

 

Kommentit (2)

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015

Kiitos Arja! Kesän lämpö ja kauneus saa ihmisessä ihmeitä aikaan. Nyt olen jo kotona, mutta kuvien kautta pääsee aina palaamaan ihaniin näkymiin. Iloa ja valoa päivääsi!

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016