Lopultakin olen löytänyt sisältäni minuuden - sen muuttumattoman syvimmän ytimeni - joka on kärsivällisesti odottanut tulla kutsutuksi eloon.

Lopultakin olen löytänyt sisältäni sen armollisen itseni, joka hyväksyy minut lempeästi tällaisena kuin olen.

Lopultakin olen löytänyt sisältäni inhimillisyyden, joka suhtautuu minuun hyväksyvästi.

Lopultakin olen löytänyt sisältäni itseni, joka on tahtonut nousta aidosti näkyväksi.

Lopultakin olen löytänyt sisältäni itseni, joka haluaa kulkea omaa tietään – hylkäämättä muita.

Lopultakin olen löytänyt sisältäni sen ainutlaatuisen itseni sellaisena kuin minut on tänne luotu.

Lopultakin olen löytänyt sisältäni sen aidon itseyteni lähteen, josta pulppuaa vuolaasti rakkautta, iloa ja valoa elämääni.

 

 

Nämä kiteytyneet ajatukset syntyivät Written selfie – kaunein tarina Sinusta viimeisen kirjoittamishaasteen tuotoksena. Tämä intuitiivisen kirjoittamisen verkkokurssi on ollut erittäin intensiivinen ja antoisa.

Mielestäni itseensä ei tule kiinnitettyä aina kiireen keskellä huomioita. Itse olen prosessoinut asioita - varsinkin vaikeita - kirjoittamalla ja nyt huomaan, että tietämättäni intuitiivisesti. Pari kuukautta sitten ajauduin tälle kurssille "intuitioni johdattamana" - näin minä uskon.

Tällä kurssilla on erinomaisten tehtävien kautta voitu mennä syvälle itseen hyvin armollisesti. Välillä sisältä on noussut enemmän tai vähemmän rankkoja asioita käsiteltäväksi, mutta näihinkin on otettu lempeä näkökulma.

Näin kirjoittamiskurssin lopussa on ihana huomata, että tämä kaikki on ollut vaivan arvoista. Olen koko prosessiin ja tähän lopputulokseeni itse erittäin tyytyväinen. Onneksi lähdin tälle löytöretkelle itseeni.

 

Pidetään hyvää huolta itsestämme ja läheisistämme ja hyvää viikonloppua kaikille ihanille!

P.S. Jos kiinnostuit, niin Written selfie - kaunein tarina Sinusta on Katri Syvärisen järjestämä kurssi ja hänen muistakin intuitiivisen kirjoittamisen kursseista kursseista löytyy tietoa www.kirjoittamishaaste.fi

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016