Hei mummu, täältä minä tulen! Näin minä olen tulkinnut ylhäällä olevaa "pienen enkelin siivet" -valokuvaa. Vuosi ja kolme kuukautta on aikaa kun otin tuon kuvan. Kuukausi kuvan oton jälkeen sain kuulla ilouutisen rakkaan lapsen lapseni syntymisestä seuraavana kesänä.

Viime kesänä tämä mummun Rakas tuli tänne maailmaan iloksemme. Mikä lienee tämän pienen ihmeen sielunsopimus täällä maailmassa - aika näyttää. Yhden tehtävän hän ainakin jo tehnyt, avannut minun sydämeni ja täyttänyt sen rakkaudellaan. 

3. SIELUN NÄKÖKULMA JA OPPILÄKSY

Suvi Bowellan korosti, että kolmas askel on meidän hyvin tärkeä ymmärtää Clearing Toxic Emotions (CTE) -tunteiden vapauttamisen tekniikassa. Tässä vaiheessa alkavat muutokset tulla näkyviksi, koska aiemmissa vaiheissa on tunnesykkyröitä saatu poistettua.

Suvi kertoi, että jos esimerkiksi hänen isällä ja äidillä oli sielunsopimus ja kun hän itse oli tuolla pilvenreunalla, hän katseli sieltä heitä ja ajatteli, että tuohon perheeseen minä haluan syntyä.

Pilven reunalla hän ajatteli, että tuossa perheessä minä haluan saada erilaisia kokemuksia, haluan oppia anteeksiantoa ja myötätuntoa. Sitten siihen saattaa ilmaantua vielä muita halukkaita, jotka haluavat opettaa minua. Valittujen oppiläksyjen oppiminen ei välttämättä ole helppoa.

Tässä kolmannessa vaiheessa herää kiitollisuus. Tähän kiitollisuuden avaamiseen CTE -ohjaajalla on olemassa tietynlaiset metodit, joiden avulla hän ohjaa näiden tehtävien tekemiseen.

Jos sinua kiinnostaa, niin tässä on vielä hieman tarkennusta sielunsopimuksen ymmärtämiseen:

Minulle itselleni nämä käsitteet sielunnäkökulma ja oppiläksy olivat vähän unohduksissa. Olen lukenut vuosia sitten Caroline Myssin kirjan Sielun sopimus, mutta täytyy sanoa, etten silloin vielä oikein ymmärtänyt asiaa. Sen verran kiinnostus heräsi, että haluan lukea kirjan nyt uudelleen. 

Caroline Myss kirjoittaa, että "elämän tarkoitus löytyy yksilöllisestä sielun sopimuksesta. Meidän täytyy vain itse osata etsiä menetelmä tuon sopimuksen tulkitsemiseen." Jos sinua kiinnostaa aihe, niin suosittelen lukemaan tämän Myssin kirjan, jossa hän opastaa lukijoita löytämään omat henkiset voimavaransa ja oivaltamaan, mitä hänen on määrä maan päällä oppia ja keitä kohdata.

Valonpolku -nettisivuilla kerrottiin aiheesta seuraavaa: "Voimme vaikuttaa itse näihin tämän elämän suhteisiimme. Jos kyseessä on rakkaussuhde, rakkaus jää jäljelle syventyäkseen edelleen uuden elämän puitteissa. Jos yhteys oli vihamielinen, uudet olosuhteet valitaan ehkä niin, että sovintoon pääseminen on mahdollista. Kun tilanteeseen sisältyy jonkinlainen velvollisuus, olosuhteet valitaan usein niin, että ne antavat tilaisuuden sen täyttämiseen."   http://www.valonpolku.com/sielunsopimukset/ 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016