Oletko koskaan miettinyt, kuinka vaikeaa on luopua jostakin asiasta, ihmisestä tai vaikkapa vain tavarasta. Tunteistaankin voi olla vaikea päästää irti - niistä vaikeistakin. Me kiinnymme asioihin helposti, mutta emme haluaisi niistä luopua. Näin minä ymmärrän yksinkertaistettuna tämän neljännen irti päästämisen -askeleen.

4. IRTI PÄÄSTÄMINEN

Tähän vaiheeseen kuuluu erilaisia tehtäviä, sanoi Suvi Bowellan. Hän kertoi, että siinä seisotaan peilin edessä ja katse suunnataan toiseen silmään. Samalla sanotaan ääneen, että nyt minä päästän irti sisälläni olevista tunnemöykyistä.

Suvi kertoi, että ihmisen kehonkieli kyllä ilmaisee selvästi, ovatko kaikki möykyt poistuneet kehosta: yleensä kuuluu syvä huokaus ja hartiat laskeutuvat rentoina alas.

Täytyy vielä korostaa, että tämä peiliin katsominen on esimerkiksi sellainen vaihe (niin kuin kaikki aiemmatkin tunnekuormien poistamisvaiheet), joka tehdään CTE-koulutuksen käyneen ohjaajan valvonnassa

Siis ei kannata kokeilla näitä kotona, sillä näihin eri vaiheisiin liittyy monia erilaisia asioita ja tehtäviä. Esimerkiksi pitää tietää tarkkaan, kumpaan silmään katsotaan missäkin peiliin katsomisvaiheessa.

Lisätietoja saa Suvi Bowellanilta http://www.suvibowellan.com

Kommentit (0)

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016