​6. UUDEN LUOMINEN

​Suvi Bowellanin mukaan tämä on Cleaning Toxic Emotion -tekniikassa ihana vaihe. Tässä vaiheessa tilataan jotain hyvää tuon taakse jätetyn moskan tilalle. Nyt pitää vain tietää tarkasti, että mitä haluaa.

Tässä prosessin vaiheessa CTE-ohjaaja ohjaa menemään peilin eteen. Huomautan jälleen, että peiliin katsomisvaiheessa ohjaaja antaa tarkat ohjeet, kuinka siinä toimitaan. Kotona omin päin tehtynä tämä ei onnistu.

Suvi kertoi esimerkkinä asioita, joita sanotaan peilille:

  • Olen valmis menemään elämässäni eteen päin.
  • Ansaitsen tulla kuulluksi.
  • Olen valmis ympäröimään itseni sellaisilla ihmisillä, jotka arvostavat minua.
  • Olen valmis rakastamaan itseäni.
  • Ansaitsen tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Näiden toiveiden kanssa täytyy olla tosi tarkkana. Toiveet voivat alkaa toteutumaan jo hyvinkin nopeasti. Sitä alkaa vetämään puoleensa toisenlaisia asioita. Jokainen toivoo tietenkin tapahtuvaksi parempia asioita.

Huomenna on sitten viimeinen askel tällä muutoksen matkalla.

Aurinkoista lauantaita teille kaikille ihanille!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016