7. ANTEEKSI ITSELLE

Suvi Bowellanin Seitsemän askelta aitoon iloon -luennon viimeinen osa tulee tässä. Intuitioni sanoo, että Clearing Toxic Emotions -prosessin läpi käyneellä täytyy tässä vaiheessa olla hyvin monivaiheinen - enemmän tai vähemmän rankka - matka takana.

Tässä viimeisessä vaiheessa käydään CTE -ohjaajan kanssa läpi uudelleen tämä koko prosessi vaiheineen ykkösestä kuutoseen. Siinä puhdistetaan vielä jäljellä olevia tunnelukkoja. 

Toisaalta tätä viimeistä prosessin vaihetta käytetään myös siihen, että muutetaan toimintaamme kulkemaan enemmän rakkaudesta käsin: 

  • Herätetään eloon itseämme kohtaan kadoksissa ollut aito myötätunto ja anteeksianto.
  • Opetellaan antamaan itselle ja muille anteeksi.
  • Aletaan rakastaa enemmän itseämme.

Suvi kertoi, että hänen motiivinsa tehdä tätä CTE -ohjaajan työtä on halu auttaa ihmisiä rakastumaan itseensä. Hän haluaa, että opitaan elämään sellaista elämää, joka kumpuaa sydämestämme. Tavoite on, että eläisimme niin kuin siellä pilvenreunalla ollessa päätimme tulla elämään.

Kuulostaa ja tuntuu enemmän kuin mahtavalta löytää se oma, aito ja ihana aurinkoinen olotila. Kiitos Suvi tästä inspiroivasta luennosta, jonka aihe inspiroi minua suuresti. 

Minulle tämä viikon kirjoittamisprosessi on ollut valtavan antoisa. Tietoisuus itseäni kohtaan on jäsentynyt. Uskoakseni ymmärrän myös selkeämmin, kuinka oma mieleni on elämäni aikana rakentanut ihan mielettömiä tunnelukkoja.  

Mitä tämä pieni viaton Marja nyt ajattelisi, jos näkisi kaiken sen mitä olen kokenut? Kuinka olen käyttänyt tämän ainoan arvokkaan elämäni? Miksi en ole muistanut rakastaa itseäni niin paljon kuin olisin ansainnut? Miksi olen hävennyt ja syyllistänyt itseäni? Miksi, miksi ja miksi?

Elämä olisi ollut paljon mukavampaa, jos olisin hyväksynyt ja rakastanut itseäni tällaisena kuin minä tänne olen alkujaan syntynyt. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, herätä tähän arvokkaaseen ja ainutlaatuiseen elämään. 

Tällaisen tien kulkemisen kautta on mahdollisuus saada omaan elämään rakkautta ja aitoa iloa. Eikö ole kiehtova ajatus? Miltä sinusta nyt tuntuu? Jos kiinnostuit CTE-prosessista, Suvi Bowellan auttaa varmasti sinua mielellään. http://www.suvibowellan.com

Hyvää ystävänpäivää kaikki rakkaat lukijani!  Rakastetaan itseämme ja muita! <3 <3 <3

Kommentit (0)

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016