"En luvannut mä sulle ruusutarhaa..." Jostain mielen syövereistä putkahtavat nuo laulun sanat mieleeni, kun katselin kaapissani olevaa kesäistä kukkamekkoa.

Silmiini osui muutama vuosi sitten tämä kirppiksen vaatetangossa roikkuva kukkakuosinen kesämekko. Silloin eivät vielä kukkakuosit olleet suosittuja. Tunsin jotain vetovoimaa tätä kuosia ja mekkoa kohtaan. 

Mekko oli nämä vuodet pöytäliinahyllyllä kaapissani. Olin ajatellut, että tekisin siitä kesäisen pöytäliinan. Edes keväisen "konmarituksen" yhteydessä en raskinut heittää sitä pois.

Pari viikkoa sitten laitoin mekon päälleni ja katselin sitä sillä silmällä, josko siitä tulisi minulle uusi kesämekko. Pienensin yläosaa hieman ja lyhensin helmaa semmoiset kaksikymmentä senttiä. 

Mekosta tuli todellinen kesän lemppari. Tämä päällä olo on hyvä ja mieli iloinen. Tässä mekossa on ihailemaani 50-luvun glamouria. Olen onnellinen mekon sisällä. 

 

 

 

 

Kommentit (4)

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016