Vuoden vaihtuessa ajatukset seilaavat vielä vähän menneessä, mutta toivottavasti kuitenkin enemmän tulevassa. On hyvä pysähtyä miettimään sitä, mitä haluaa ja toivoo tulevaksi. Voisinko minä kenties itse tehdä sen eteen jotain, että tuleva vuosi toisi hyvää tullessaan? 

Kuten Aurielius sanoo viisaasti, että meidän sisällämme on jo kaikki mikä on mahdollista. Itsestäni siis riippuu se, millaisella asenteella otan eteeni tulevat asiat vastaan. 

Minä uskon, että ihan jokaisella valinnallani on vaikutusta elämääni. Juuri nyt - tässä hetkessä - minulla on hyvä olla. Tämä hetki voi myös olla kaikkea muuta kuin hyvä. Joka tapauksessa, tässä hetkessä tekemäni valinta ja asenne vaikuttavat siihen, millaista elämäni on tulevassa hetkessä.

Tässä on minun tavoitteeni: elä täysillä ja tee mielekkäitä asioita!

Oletko sinä miettinyt tavoitteita tälle uudelle vuodelle?

 

Toivotaan, että vuodesta 2016 tulee kaikille hyvä vuosi! 

Kommentit (2)

Riitta

Hyvin tämä löytyi. - Ihania ja niin syvällisiä ajatuksia. Tätä blogia tulen ilolla seuraamaan. Upeaa Marja. Toteaa Riitta Leea Tikkasen muistojen

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015

Kiitos Riitta kauniista sanoistasi! Ihana kun löysit tänne. Olet lämpimästi tervetullut blogini lukijaksi! Hyvää pakkaspäivää sinulle!

Seuraa 

Marjan Hetkiä on blogi itsensä etsimisestä, löytämisestä ja kehittämisestä suhteessa itseen ja ympärillä olevaan elämään. Taustalla on valtavasti elämänmakuisia kokemuksia ja kova sisäinen innostus edelleen löytää hyvän elämän siemeniä.

Olen Marja, työelämästä valmistunut ja rakkaan pienokaisen mummu. Elän nyt elämäni parasta aikaa: voin rauhassa pysähtyä hetkeen ja nauttia kaikesta elämän tarjoamasta läsnäolevasta upeasta.

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut vuoden 2015 alussa pitkän harkinnan jälkeen. Minulla oli voimakas sisäinen halu jakaa kanssakulkijoille omia ajatuksia, oivalluksia, kokemuksia ja tunnelmakuvia valokuvien kera. Kirjoittaminen on minulle mieluinen tapa jäsentää asioita.

Kun minä kirjoitan vain itsestäni, niin olisi ihana kuulla, mitä sinä ajattelet kirjoittamistani asioista. Kommentin voit jättää alla olevaan kommenttiboxiin. Jos haluat ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin sähköpostiosoitteeni on: 

marjanhetkia@gmail.com

http://www.facebook.com/marjanhetki

 

Aikaisemmat blogikirjoitukset löydät täältä:

http://www.aamunkajo1.blogspot.fi

 

Teemat

Blogiarkisto

2016