Moi! 

Olen Partsi. Se on monessa päin Suomea parveke, mutta minä sain sen lempinimekseni joskus lukiossa. Se on väännös tyttönimestäni, eikä minulla ollut vuosikausiin mitään käsitystä siitä, kuinka oudolta se myöhemmin ihmisten mielestä kuulostaisi. Mutta se minä olen, nainen nimeltä Parveke. 

Minulla on aina ollut suunnaton tarve kirjoittaa. 8-vuotiaana kirjoitin lyijykynällä tyhjään päiväkirjaan tarinan Anitasta, jolla kaikki meni pieleen mutta jolle lopulta elämä hymyili ja asiat kääntyivät parhain päin. Kirjaa esiteltiin vanhempieni toimesta kaikille ylpeänä pitkään, kunnes joskus murrosiässä piilotin sen kellarin seinän väliin häpeissäni. Paljon myöhemmin törmäsin kirjaan taas ja ymmärsin, että palo kirjoittamiseen ei ole juurikaan lientynyt. Jostain syystä se on myös pakko tehdä julkisesti, oma päiväkirja tai joku kännykän muistio ei enää riitä. Ehkä toivon tästä sosiaalista matkaa, ehkä uusien ihmisten tarinoita kuultavaksi, ehkä vain toivon että pari läheisintä ystävääni lukevat tämän ja kuulevat pieniä, niitä tärkeitä, kuulumisiani silloin, kun emme ole riittävästi yhteyksissä tai minulla on yksinäinen olo. 

Katsotaan ajan kanssa, millainen matka tästä tulee. Tervetulloo, oo ku kotonas! 

Kommentit (4)

Vierailija

Mä oon niin messissä tällä matkalla!! Ihanaa!!! Onnea uudelle bloggaajalle! <3 Jenni

Marjan Hetkiä
Liittynyt17.10.2015

Löysin blogiisi juuri. Kirjoitat todella mukaansatempaavasi, että tulen palaamaan tänne tulevaisuudessakin. Onnea blogitaipaleellesi!

Partsi
Liittynyt15.12.2015

Kiitos paljon! Tämä on tähän asti ollut mukavaa ja toivon, että tämä harrastus jatkuu. Kiva olla täällä! :)

Seuraa 

Kolmekymppinen Naenen. Juuret syvällä Savossa, koti pohjanmaan rannikolla. Rakastaa lakuja ja ihmisten tarinoita. Ottaa kahvinsa maidolla ja huumorinsa mustana. Elämää rikastuttaa yksivuotias rakkauden hedelmä ja onnellinen, mutta kulttuurieroihin jatkuvasti törmäävä avioliitto pohjalaisen kanssa. 

Blogi on yhden naisen lokikirja elämästä. Havaintoja, arjen komiikkaa ja poukkoilevaa draamankaarta. Ehkä.