Suunnitelmissa oli viettää hiihtoloma Levillä hiihtäen ja lasketellen. Unelma peruuntui jo hyvissä ajoin, kun selvisi, että alakerran lattia on remontoitava. Ajattelin, pala kakkua! Pikku remppa, kaksi viikkoa ja 50m2 uutta lattiapintaa, asutaan yläkerrassa, ilman suihkua ja pesukonetta kolmen 10-14 vuotiaan urheilevan nuoren kanssa. Olen aina ollut optimisti :) Remontin ensimmäisen päivän jälkeen oli edessä muutto isovanhempien asuntoon.

Nyt on viikko takana ja lattia edistyy kuten suunniteltu, mutta löytyi muutama muu korjattava juttu, joiden kustannukset ja aikataulut selvinnevät piakkoin. Vähän lisäkorjattavaa jo korjattuun kylpyhuoneeseen ja vähän eteisen villojen vaihtoa jne... Eikä vain nämä ns. pakolliset lisäkorjauket, nälkä kasvaa syödessä. Kun KHH:n kaapit ovat poissa niin olisikin kiva, jos laitettaisiin niin ja noin tai ehkä jos kuitenkin siirrettäisiin se pesukone toiselle seinälle ja hommataan siihen kuivausrumpu, tai jos sit kuitenkin......

Ei siis hiidetty tällä lomalla, ei taideta edes luistella.

Kommentit (0)

Seuraa 

Tajunnan virtaa arjesta, juhlista, matkoista ja kirjoittajan (äidin) tuntemuksista ja unelmista! Rakastan matkustamista, ruokaa ja liikettä.