Tavatessani mieheni vuonna 1999 sanoin hänelle, että sitten joskus kun minulla on aikaa treenaan itseni elämäni kuntoon! Yllättäen muistin tämän viime syksynä, kun neljänkympin rajapyykkiin oli enää puoli vuotta aikaa. Helmikuussa juhlittiin, ei vielä elämäni kunnossa, mutta kovasti siihen suuntaan olen menossa.Minun ihannemaailmassa tämä elämänikunto oli tuolloin vuonna 99 treenattu, hyvinvoiva ja lihaksikas nainen, täytyy myöntää että tuo ihanne ei ole muuttunut vuosien saatossa.

Syksyn ajan olen treenannut sekä fyysistä että henkistä puolta. Fyysiseen treeniin otin avuksi PT:n ja voin suositella kenelle tahansa. Yhdessä mietittiin tavoitteet joita kohti menen ja maltilliset keinot, jotta pää pysyy mukana. Olen harastanut liikuntaa enemmän ja vähemmän koko ikäni, mutta sali ja juoksu eivät ole kuuluneet repertuaariin, eli harjoitus aloitettiin ihan perusteista, liikeradoista ja maltillisista treenimääristä ja painoista. Juoksu pysyi mukana koko syksyn, talvea kohti salimäärät ovat lisääntyneet ja myös treeninälkä kasvanut treenatessa.

Sentit ja kilot ovat karisseet puolen vuoden aikana uskomattomalla vauhdilla ja mielestäni vaivattomasti! Ne alkuperäiset unelmakohdat hauis ja pakara alkavat erottua pikku hiljaa. Ajatuksissa on käynyt monenlaista mahdollisuutta tämän oman kehon muokkauksen suhteen.

Siihen lahjaan mieheltäni. Salaiseksi paheekseni kerrottakoon Jutta ja superdiettien katsominen ja samalla puputtaminen. (Olkoonkin puuroa ja rahkaa :) ) Joka jakson aikana olen aina maininnut, että minäkin haluaisin kokeilla tuota Hypoxia. Tämä haave toteutui, kun sain rakkaaltani 40-vuotislahjaksi kuukauden lahjakortin Hypoxiin. Nyt on ensimmäinen viikko takana ja olen tyytyväinen olotilaan ja pieniin muutoksiin, jotka itse huomaan.

Nämä fyysiset muutokset tekävät paljon omalle hyvinvoinnille, kun tuntee olevansa sellaisessa fyysisessä kunnossa kuin haluaa. Tätäkin tärkeämpänä pidän henkisen puolen kehittämistä, itsensä psyykkaamista aina vaan onnellisempaan ja minulle parempaan elämään. Kaikelle tällä muutokselle antoi pohjan n. 10 kk mittainen matka Hima joogakoulun Wisdom Practioner koulutuksessa. Sen aikana ymmärsin oman arvomaailmani ja siihen liittyvät tekijät, jotka tekevät minut hyvinvoivaksi sekä ne arvot ja tekijät jotka vievät minua huonovointiseksi. Tässä sitten tasapoinnoillaa niiden välillä toisinaan paremmin ja toisinaan huonommin, tiedostaen, että hyvinvoinninavaimet ovat yksin minun käsissäni ja valinnat sen eteen tehdään joka hetki <3

Kommentit (0)

Seuraa 

Tajunnan virtaa arjesta, juhlista, matkoista ja kirjoittajan (äidin) tuntemuksista ja unelmista! Rakastan matkustamista, ruokaa ja liikettä.