Joskus on vaan niitä päiviä, kun kaikki ärsyttää. Tietyt ihmiset, sanat -siis ihan kaikki. Huomasin tällä viikolla, että ärsyynnyin ihan hulluista asioista. Vaikka kaikki on ihan hyvin. Mä en siis kestä sanaa "lähtökohtaisesti". Sitä käyttävät kaikki, koko ajan. Aivan turha tilkesana. Täysin tarpeeton. Talkoot-sana saa mut näkemään punaista. Talkoot tarkoitti ennen niin ihania asioita. Tehdään yhdessä jotain kivaa, jotta jollekin tulisi hyvä mieli. Ollaan yhdessä kivalla porukalla ja saadaan hyvää aikaan. Ja lopuksi syödään ja juodaan hyvin. Nykyisin talkoot-sana ärsyttää ihan hemmetisti. Vapaaehtoinen onkin muuttunut pakolliseksi osallistumiseksi nykyhallituksen toimesta. Ei hyvä, ei. Mä haluan talkoot-sanan takaisin sen alkuperäiseksi merkitykseksi. Oliskohan kansalaisaloitteen paikka?

Ja entäs sana "multitaskaaminen". Häh? Englanniksi siis multitasking, mikä sana on hienosti suomennettu käyttöön. Eli siis monen asian tekeminen yhtäaikaa. Mä en multitaskaa, vaikka mä teen monia asioita yhtäaikaa. Sanana siis järjettömän ruma. Älkää käyttäkö, pliis!.

Ja jotkut ihmiset - ne ne vasta välillä ärsyttävätkin. Esimerkiksi ne, jotka meidän Siwassa käy haukkumaan henkilökuntaa, kun kaupasta ei löydy jotain tiettyä tuotetta. Hei, haloo. Kauppa on jotain 30 neliöö. Ei siellä nyt ihan kaikkea voi olla myynnissä. Menkööt Stoccalle! Jättäkööt mun kaupan rauhaan. Näihin ihmisiin törmäsin muutaman kerran just tällä viikolla, kun muutenkin kaikki ärsytti.

Ja edelleen mua ärsyttää, ettei mulla ole jääkaappia. Ostin kyllä uuden, mutta se tulee vasta ensi torstaina. Olen joutunut heittämään ruokaa roskiin. Ja se on sydäntäsärkevää. Järkyttävää suorastaan. En osta enää mitään kylmäsäilytystä vaativaa, ennen kun uusi kaappi saapuu. Ärsyttää tää ihan liian lämmin syksy - ruuat ei säily parvekkeella (lasitetulla ainakaan).

Lopuksi -eniten mua ehkä ärsyttää, että mua ärsyttää. Tähän täytyy tulla loppu. Lähden metsäkävelylle. Se, jos mikä auttaa -ellei sitten siellä ole jotain, mikä ärsyttää.

Kommentit (0)

Seuraa 

Mietteitä ruuasta, hyvinvoinnista, elämästä, ihmisistä.

Teemat