Uusimmassa Suuri Käsityölehdessä esiteltiin uusi ohjeeni, virkattu kahvipurkinpäällinen. Mustavalkoisessa kalalangasta virkatussa päällisessä oli pilkkuja, pilkkuvillitykseni ei näytä loppuvan! Kuvatekstissä kerrottiin, että tsekkaa blogistani samantyylinen virkattu lasipurkinpäällinen, mutta jossa olisi leopardikuosi.

Tässäpä se puhuttu ohje on. Suunnittelin kuosin viime vuonna Lankavalle, kauhavalaiselle lankatalolle, heidän sivuiltaan löytyy ohje tähän. Leotyyny ja leopäällinen ovat täysin sama ohje, toisessa on käytetty Mini-ontelokudetta ja toisessa 12-säikeistä Liina-kalalankaa, molemmat langat löydät Lankavan valikoimista.

Tällainen on ison putkityynyn ohjeella virkattu lasipullonpäällinen. Lankan paksuuden vaihtaminen pienempään mahdollistaa monenlaisia ohjemuutoksia. Yläreunaan ompelin kiinni kapean nahkahihnan, joita muuten löydät Sinellistä nykyään. :)

Mukavaa viikkoa,

toivoo Molla

Kommentit (2)

Noora

Eikö tossa kässälehden ohjeessa ole kuviossa virhe? Vai miten hemmetissä nuo kerroksen silmukat ei olekaan kohdakkain?

Seuraa 

Molla Mills on intohimoinen käsityöläinen, jonka Virkkuri-kirjat ovat saaneet aikaan virkkausbuumin, Blogissa pääset kurkistamaan virkkurin kulisseihin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

 

Teemat

Hae blogista

Kategoriat