Muutama viikko sitten julkaistussa Suuri Käsityölehden elokuun numerossa on afrikkahenkinen rannekoru sivulla 90. Virkkuuvarastoihini oli jäänyt ensimmäisen kirjani ajoilta Sinellin puinen rannerengas ja Eiran Lankojen Petra-puuvillalangoista virkattu pitkä suorakaiteen muotoinen kuvioitu kappale. Kaivoin sen esiin, ompelin valmiiksi ja kirjoitin ohjeen kässälehteen.

Olin rannerenkaan virkkaamisen aikoihin Saksassa Leipzigissa, asuin kaupungissa muutaman kuukauden yliopisto-opintoja tekemässä. Mukanani oli hurja määrä lankoja, muun muassa nämä neljä rannerenkaaseen käyttämääni Petra-kerää. Petra on rullattu kevyelle ja riittoisalle kerälle, niitä voi helpostikin kantaa mukana matkoilla. Rannerenkaan oli tarkoitus päätyä Virkkurin sivuille, mutta sen sijaan ohje julkaistiinkin kolme vuotta myöhemmin kässälehdessä. Tuntuu, kuin Leipzigin ajoista olisi jo ikuisuus!

Rannerengas virkataan kiintein silmukoin vaihdellen persikkaa, minttua, mustaa ja harmaata lankaa. Virkkuuohje löytyy kokonaisena Suuri Käsityölehdestä numerosta 8/15. :)

 

 

Kommentit (14)

Vierailija

If you are looking for how to get unli mited  life points and free simoleons then visit our website and grab the sims freeplay cheats and hack tool within a minute. Once you get These sims freeplay cheats then you can get free resources of the sims free play game completely free .. !!!

Michael

Tämä on hieno sivusto. Hyvä kuohuviini käyttöliittymä ja erittäin informatiivinen blogit. Tulen takaisin hieman, kiitos suuresta artikkelista. Olen huomannut, että se on erittäin hyödyllistä http://www.friv2planet.com/

Joseph

Haluan vain kiittää teitä ihastuttavasta postista, sillä se sisältää paljon tietoa ja tietoja, joita tarvitsin juuri nyt. Kiitos jugar aquí

Seuraa 

Molla Mills on intohimoinen käsityöläinen, jonka Virkkuri-kirjat ovat saaneet aikaan virkkausbuumin, Blogissa pääset kurkistamaan virkkurin kulisseihin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

 

Teemat

Kategoriat