Palasin viikko sitten Pariisista, tein pienen lomamatkan ystäväni kanssa. Pariisi oli nuhjuisen kaunis, romanttinen ja kiireinen, ja me ystäväni kanssa vietimme lomapäiviä hitaasti kävellen ja jutellen. Ystävälläni oli taidenäyttelyn avajaiset Montmartrella galleria Akizassa, hänen valokuvataidettaan on jo esitelty ympäri maailman. Tapasimme taiteilijoita, valokuvaajia ja ärhäkän espanjalaisen koiran, joka oli oikea koiranystvän painajainen, hän nimittäin puri kaikkia tuntemattomia silittäjiä. Kävimme avajaisissa sateen kastelemina, ja lomareissun muu aika menikin ihastellen arkkitehtuuria ja kaupungin tunnelmia. Vierailin Pariisissa ensimmäisen kerran yli kymmenen vuotta sitten, mutta tunnelma pysyy samana vuodesta toiseen.

Pariisin loma tuli juuri tarpeeseen ennen uutta työrutistusta, nyt alkaa nimittäin Virkkuri kolmosen markkinointikampanja. Kirja on tänään saapunut Suomeen painotalosta Jelgavasta, Liettuasta. Maanantaina saan tuoreen kirjan käsiini ja sitten työtä riittääkin sitten joulukuun alkuun saakka. Tällaiselta näytti viileässä Pariisissa. Mukanani oli lempipaitani, taitavan neuloja Mervin minulle tekema kirsikanpunainen silkki-kashmirneule. :)

Remontissa oleva talo Concorde-aukiolla oli paketoitu arvokkaasti.

Montmartren kukkuloilla Sacre-Coeurin kirkon takana.

Le Petit Palaisin massiiviset ovet suljettiin juuri nenän edestä, kun olimme astumassa sisään.

Louvrella toki hengailimme myös, kuten moni muukin.

Riemari on aina nähtävä, vaikka tuuli meinasi viedä baskerin päästä.

Notre Damen katedraalia ihastelimme läpinäkyvän sateenvarjon alta.

Ihanat siniset ovet jossain suurlähetystökadun puolivälissä.

Le Petit Palais sisältä, pääsimme poikkeamaan muesossa juuri ennen kotiinpaluuta.

Moulin Rouge! Paikka jossa aina vierailen Pariisissa poiketessani, onnistuin näkemään tuulimyllyn iltavaloissa myös.

AirBnb-huoneistossa Bellevillessä oli ihanimmat lattiat! Ihan kuin Kuutio-iltalaukku Virkkuri kakkosesta.

Ja vielä Napoleonin hautakammio. Hui miten ihana loma!! <3

Kommentit (10)

Alicia

Moi, löysin sivuston kautta Google etsiessään vertailukelpoinen aihe, sivuston tuli, se näyttää hyvältä. safety vestOlen kirjanmerkiksi sitä Google kirjanmerkit.

Jane207

Entertainment is the best thing that everybody wants in their life. There are many ways to get entertainment, torrents are the best one to get unlimited entertainment.Torrents are the best source to download your favorite books, music and movies for free. Torrents are very useful to get exact stuff. check it out for best free music torrent sites to get unlimited stuff for free.

Seuraa 

Molla Mills on intohimoinen käsityöläinen, jonka Virkkuri-kirjat ovat saaneet aikaan virkkausbuumin, Blogissa pääset kurkistamaan virkkurin kulisseihin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

 

Teemat

Kategoriat