Kävimme viikko sitten siskojeni ja siskontyttöjeni kanssa Puotilan biitsillä. Ilma oli tyypillisen kylmä ja vain nuorimmat uskalsivat mennä veteen varpaita kastelemaan. Vastapäisellä Rastilan leirintäalueen rannalla ei sielläkään näkynyt uimareita, vaikka alue on melkoisen kaunis ja kalenterista katsottuna kesä parhaimmillaan.

Toinen siskoni asuu Puotilassa ja toinen Puistolassa, minä taas asun siinä keskellä Käpylässä. Vietämme aina silloin tällöin siskojen päivää, kokoonnumme viiden naisen voimin, teemme ruokaa ja mietimme tulevaisuutta. Suurin osa ajasta menee tosin pienten tyttöjen kanssa temppuiluun, kerhoikäiset tytöt Emili ja Maya ovat varsinaisia energiapakkauksia.

Tein kolmatta kirjaani varten Emilille virkatun mekon. Hän on mallina kirjassa ja hän tietenkin tarvitsi kirjan kuviin oman virkkuun. Sopivat langat löysin Eiran Langoista, lankana on Langin Gamma. Melkoisen ihana lanka muuten, riittoisa ja kevyt ontelomainen lanka. Mekkoon taisi mennä vain neljä kerää. Ohjeen kirjoitan vasta kirjaan, mutta tällaiselta näyttää 5-vuotiaan virkattu kesämekko. Jos Emililta kysäiset, hän ihan tykkää mekosta. mutta sen pitäisi olla pinkki.

Ihanaa tiistaita!

Molla

Kommentit (5)

hotmail account login

Hello! I’m a Ann, I would like to challenge the whole world with the kind of app  follows:

First,  <a href="http://freehotmail.info/"> hotmail email login</a> is an free e-mail service provided to Internet users by the giant Microsoft. If you are a new user of this service and don’t exactly know how the Hotmail sign in process works, you can follow the steps below to log in to Hotmail account.

Second, <a href="http://hotmaillogintips.com/"> hotmail account login</a> is one of the popular email service and the most commonly used today. Now, let’s guide you through on how to Sign in to Hotmail, follow the steps below to log in to your Hotmail account.

And <a href="http://gmailsignup.in/"> gmail sign up</a> Gmail is Google’s free email service that enables users to send and receive e-mail over the Internet. If you already have a Gmail account, please login to gmail to use, or gmail sign up if you haven’t.

Seuraa 

Molla Mills on intohimoinen käsityöläinen, jonka Virkkuri-kirjat ovat saaneet aikaan virkkausbuumin, Blogissa pääset kurkistamaan virkkurin kulisseihin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

 

Teemat

Kategoriat