Viime viikot ovat suhahtaneet ohi sellaista kyytiä, että mieluusti tämän soisi tapahtuvan kesäkuukausien sijaan talven kylmimpänä kuukautena! Työstän kolmatta kirjaani ja deadline on ihan ovella. Blogi on ollut hiljainen, eikä suinkaan siitä syystä, että omistaja olisi ollut kesälomalla. Kesäloma odottaa jossain tulevaisuudessa, nyt keskitytään huiman hienon kirjan tekemiseen.

Eräänä aamuna työhuoneelle lähtiessäni kiinnitin huomiota, että kotonani alkaa näyttämään hyvin vihreältä. Nappasin kuvia vihreistä asioista ennenkuin polkaisin punaisella pyörälläni Kallioon työhuoneelle.

Vihreä Formelle suunnittelemani Lato-villamatto on jo päässyt käyttöön. Matolla vihreäkuvioinen Virkkuri kakkosen Kuutio-reppu ja mustavalkoinen uusi työni, joka toivottavasti valmistuu vielä tämän kesän aikana.

Kuutio-repun vihreä lanka on Catania Grandea, sävynä kasikytluvun kirkkaan vihreä. Reppu on kulkenut mukanani kirjan julkaisusta lähtien.

Vihreän maton päällä keltaisella nojatuolilla ovat yksi tärkeimmistä asusteistani, nimittäin vihreät Urbanearsin kuulokkeet. Tuolilla oleva tyyny on tuttu Suuri Käsityölehdestä, suunnittelin sen tammikuun lehteen. Lankana on Lankavan Muhku-mattovilla.

Isäni tekemä kaappikello on kaunis metsänvihreä, ja kuvan ottamisen hetkellä pysähtynyt, koska en muistanut vetää sitä ajoissa. Nyt se taas käy oikeassa ajassa.

Kevään Suuri Käsityölehdessä on ohje tähän makeaan rantakassiin. Toika Putkiksella virkattu kassi on kestänyt kulutuksessa hyvin, vaikka joskus sisältö painaa enemmän kuin lasti pikkukiviä.

Romanian kesälomareissulla rantakojulta löytynyt vihreä rannekoru on tämän kesän suosikkikoruni, sen viereen kiinnitän virkatun mintunvihreän kettingin.

Viime vuoden Molla-kalalankamalliston sammaleenvihreällä langalla virkkaamani verkkokassi riippuu huoneeni seinällä vieressään Virkkuri ykkösen paksu kettinki.

Ihanaa viikkoa,

auringolla Molla

Kommentit (2)

Seuraa 

Molla Mills on intohimoinen käsityöläinen, jonka Virkkuri-kirjat ovat saaneet aikaan virkkausbuumin, Blogissa pääset kurkistamaan virkkurin kulisseihin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

 

Teemat

Kategoriat