Nuori mies nimitti minua kyltymättömäksi - silloin kun olin vielä nuori itsekin, eikä nuori mies vielä tiennyt naisista yhtään mitään.

Jokin aika sitten ikäiseni keski-ikäinen mies naureskeli, että minusta on tulossa ihan kohtuuton nainen. Tämä mies tiesi jo mistä puhui, vaikka yritinkin ulkoistaa tajunnastani muut naiset hänen elämässään. Mies leikki kanssani - sanoilla. Ei minusta kohtuuton ole tulossa vaan kohtuton, yhdellä uulla.

Pelkään lääkäreiden nukahtavan kesken operaation. Kun kaikki toistelevat, että tämä on ihan läpihuutojuttu, liukuhihnakamaa, näen silmissäni rivin liukuhihnan äärellä pilkkiviä valkotakkeja. Mielikuvissani seuraan lääkäreitä kuin tylsimmän luennon yleisöä. Kuka nukahtaa ekana.

Minua ajatus operaatiosta ei nukuta, minut nukutetaan. Lastakaan ei meinaa nukuttaa. Hän sanoi illalla nukkumaan käydessämme moi moi. Minä vastasin kelloon merkitsevästi vilkaisten hyvää yötä, johon lapsi, että ei kun moi, moi, jos jompikumpi meistä ei enää heräisikään. Kerroin, että leikkaus on lääkäreille ihan läpihuutojuttu ja liukuhihnakamaa, ja sitten me nukuttiin molemmat ja herättiin taas.

Kommentit (0)

Seuraa 

Sanovat Prinsessa Rohkeaksi. :D Tiaran kadotin jo kauan sitten ja lasikenkien tilallekin hankin juuri nastakengät. Niillä vasta pääseekin seikkailusta seikkailuun. Ja sitähän tämä on, seikkailua, keski-ikäisen kahden pojan yhteishuoltajan arki. Joka päivä jotain uutta.