Jos kirjoitat, että magnolianoksa siirtää kohti kevättä, niin tavallaan se on totta. Ensimmäiset tulppaanit on meillä jo nähty, vaan kuvia en ole tullut jakaneeksi blogiin. Ihania ovat nekin. Mutta magnolia on viime vuosina ollut ehkä se lyömättömän ihana ja herkistävä kasvi, joka tuo itselleni kevään tunnelmaa.  Ja siitäkin on joskus tullut kirjoitettua. Ja juuri nyt viime viikon lopulla tuli kukkanen tarpeeseen, kun vihdoinkin löytyi kukkakaupasta

Viime viikolla sairastuin kevätflunssaan ja se tuntui vievän voimat aika vähiin. Ihan puoliväkisellä sitten ystävänpäivänä vääntäydyin liikkeelle ja päädyin kukkakauppaan. Kun ei ollut kuumetta, niin jotain tarvitsi tehdä. Nyt oli kauppoihin saatu magnolioita, jotka olivat ostettaessa jo melkein avautuneet. Ostin oksan ja ihan pienen valokuvaussessionkin sain kotona aikaiseksi.

Tuntui siltä muuten, että ystävänpäivä oli saanut ihmiset suorastaan liikkeelle. Ihan hauskaa, kun moni liikkui kukkapakettien kanssa ja eräskin nuori mies tuli vastaan leivoslaatikon kanssa. Hyvin kaunista ja liikuttavaa. Joskin pidän kiinni siitä, että ystävänpäivä voi olla mikä päivä tahansa. 

Olen kerran kirjoittanut ystävänpäivästä postauksen. Se oli minulle niin merkittävä kirjoitus, että jaan sen tässä  https://www.etlehti.fi/blogit/mrs60something/ystavyydelle-paluu-tulevais...

Onneksi linkit vanhoihin postauksiin vielä toimii. Blogimuutos, josta viime kirjoituksessa mainitsin, lähestyy koko ajan. Olen valmistellut muuttoa kopiomalla vanhoja tekstejä itselle omaan varmuusvarastoon, mutta vaikuttaa siltä, että Kodin Kuvalehdeltä saavat bloggaajat apua, jotta ne saisi linkitettyä myös kukin omalle alustalleen. Työtähän tämä tietää, mutta samalla oppiikin koko ajan tästä digiajan ihmeellisestä maailmasta. Pidän teidät päivitettynä, jotta sitten pääsette sujuvasti seuraamaan kirjoituksiani uudessa osoitteessa.

Flunssan ohella arki on rullannut entiseen malliin. Meillä jatkuu vielä hetken eteisen lattiaremontti, joten on muuten pölyä huushollissa. Ei oikein ole hyvä hetki ottaa mitään kuvia täällä kotona. Oikeastaan kauttaaltaan kaikki huoneet olisivat siivoamisen tarpeessa. Onneksi flunssa tuntuu menevän menojaan tai sormet ristissä ainakin niin toivon.  Ja muuten ne magnoliat elivät parhaimmat hetkensä jo viikonlopun aikana. Kohta saa nostaa roskiin. Että semmoinen magnoliajuttu tänä keväänä. 

Joten tällaisena myöhästyneenä osittain ystävänpäivän postauksena haluan toivottaa oikein keväistä viikkoa nyt, kun on päästy eroon eilisestä myrskystäkin. Toden totta jonkinasteinen poutasää on ulkona!

If you have flu, there is not so much energy to do! Despite the flu I visited flower shop on Valentine's Day and got lovely branch of Magnolia to home. It's like a fresh breeze of Spring! After the storm Dennis weather is no nice and sunny. Have lovely week you too!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kyllä vain! Elämään mahtuu niin monenlaista, josta on tai olisi kiva kirjoittaa. Koti ja perhe ovat minulla keskiössä. Sisustaminen on ikiaikainen harrastus ja virkauran jälkeen olen myös opiskellut sisustussuunnittelua. Unelmointi, tulevaisuusorientaatio sekä ilo pienistä hetkistä luonnossa tai matkoilla tai ihan vain tuossa kotisohvalla, ne tuottavat mielihyvää ja hyvinvointia. Olen oululainen, mutta vietän aikaa myös vapaa-ajan paikassamme Koillismaalla. Kaipaan hetkiä omassa sielunmaisemassani, joka minulla on synnyisseudullani Etelä-Pohjanmaalla. Jos en eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska. Olen ollut bloggaajana vuodesta 2016. Aiemmat kirjoitukseni löytyvät osoitteista https://mrs60something.blogspot.fi ja https://www.etlehti.fi/blogit/mrs60something Voit seurata minua facebookissa ja instagramissa @mrs60something tai #mrs60something Tervetuloa seuraajakseni!  

Yhteistyöasioissa tavoitat minut osoitteesta mrs60something@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto