Kirjoitukset avainsanalla #Svenskt Tenn

Jo aiemmin tammikuussa vilahti kuvissa tuo kukallinen tyyny. Tämä tyyny tuo osaltaan mukavasti raikkautta ja väriä sisustukseen, sillä se on kodin ainut värikäs tyynynpäällinen. Tai tarkkaan ottaen puoliksi värikäs. Kerron tässä postauksessa lyhyesti, miten se tuli meille?

Ostettiin nimittäin siskon kanssa puoliksi metri Svenskt Tennin kangasta. Silloin jo oli ajatus, että toinen puoli tyynystä tulee olemaan eri kangasta. Samalla täytyy pahoitella, että Svenskt Tennin pop up kauppa lopetti syksyllä. Vierähtihän siinä jokunen kuukausi ennen kuin sain aikaiseksi etsiä kangasvarastostani sen toisen puolikkaan kankaan. Löytyikin paksuhkoa huonekalukangasta juuri sopivan kokoinen pala. Tarkkaan ottaen se on varmaan Artekin kangasta, jolla aikanaan itse päällystettiin uusiksi vanhoja Artekin jakkaroita. Halusin valkoiseen kankaaseen hieman ilmettä ja tikkasin sen yhteen toisen ohuen kankaan kanssa. Ja sitten tein tyynyn. Ja tyynyllä sitten voi tehdä sen tyynynkääntötempun.

Ja sitten seuraa vinkkiosuus: Tällä kertaa tein poikkeavan ratkaisun tyynyn avoimen osan sulkemiseen. Inhoan vetoketjujen ompelua, joten kävin Eurokankaassa hakemassa ratkaisuksi kaksipuolisen tarranauhan, jolla suljin tyynyn. Ja on muuten tiukka tarranauha, pitää todella hyvin ja sopii juuri tällaiseen paksuhkoon kankaaseen sulkemisratkaisuksi. Sitten vielä se, että käännettyäni tyynyn oikein päin ja ennen tarranauhan ompelua, ompelin tyynyn kolmeen sivuun kapean tikkausreunan "päälipuolelle", jotta tyyny pysyy sivuista ryhdikkäämpänä. 

Nyt tuo kaksipuolinen tyyny on hauska lisä sisustukseen. Sen avulla voi tuoda kahta erilaista tunnelmaa - taas niitä kaksi kärpästä yhdellä iskulla juttuja. Kiva myös, että sain vanhan kankaan käyttöön. Ja kun yksi tämän vuoden teemoista on itsellä ilmiselvästi kierrätys ja toivon ainakin ekologisempia valintoja, tässä pienellä teolla tuli toteutettua sitä.

Kauniiksi lopuksi voisikin sanoa, että tyyny on kuin elämä itse, toisaalta värikäs ja toisaalta ihan sitä tavallista kaunista perusarkea!

Oikein hyvää helmikuun alkua sinne ihan jokaiselle!

Do you change the pillows at your couch often? I do! This time I have made myself a new pillow to our couch and it's reversible. This pillow is like life itself; sometimes colorful and sometimes just one simple color.

February is here, have a happy one each of you!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kyllä vain! Elämään mahtuu niin monenlaista, josta on tai olisi kiva kirjoittaa. Koti ja perhe ovat minulla keskiössä. Sisustaminen on ikiaikainen harrastus ja virkauran jälkeen olen myös opiskellut sisustussuunnittelua. Unelmointi, tulevaisuusorientaatio sekä ilo pienistä hetkistä luonnossa tai matkoilla tai ihan vain tuossa kotisohvalla, ne tuottavat mielihyvää ja hyvinvointia. Olen oululainen, mutta vietän aikaa myös vapaa-ajan paikassamme Koillismaalla. Kaipaan hetkiä omassa sielunmaisemassani, joka minulla on synnyisseudullani Etelä-Pohjanmaalla. Jos en eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska. Olen ollut bloggaajana vuodesta 2016. Aiemmat kirjoitukseni löytyvät osoitteista https://mrs60something.blogspot.fi ja https://www.etlehti.fi/blogit/mrs60something Voit seurata minua facebookissa ja instagramissa @mrs60something tai #mrs60something Tervetuloa seuraajakseni!  

Yhteistyöasioissa tavoitat minut osoitteesta mrs60something@gmail.com

Blogiarkisto