Onkohan kyseessä joku syksyyn kuuluva kokemus, kun joskus tuntuu kodissa niin tukkoiselta. Meillä kalusteet ja matot ovat olleet  kodissamme vuosikausia ja melko monet kalusteet ovat olleet jo vuosikymmeniä. Johan ei ole ihme, että kaipaa toisinaan jotain muutosta. Kyllä kalusteiden paikkoja kannattaa vaihtaa, sanoo optimistinen minäni aika ajoin. 

Sohvista alkaa meillä kalusteiden paikkojen muuttaminen. Jotta saa aikaiseksi varsinkin sohvan siirtämisen, tarvitaan sellainen sopiva hetki, jolloin saa miehen mukaan! Tällainen huonoselkäinen ei pysty yksin olohuoneen sohvaa siirtämään. Tiedättehän, että ihan kaikki hetket eivät ole oikeita pyytää tällaiseen operaatioon ;) Onnekkaasti sopiva hetki löytyi joskus reilu viikko sitten ja ei kun toimeksi.

Sohvan siirron jälkeen olikin helppo jatkaa ja niin alkoi muutosta syntyä. Matot vaihtoivat olohuoneen ja kirjastohuoneen välillä paikkaa. Olohuoneesta lähti yksi tuoli kirjaston puolelle ja olohuoneessa vuosikaudet vakiopaikalla ollut tuoli siirtyi toiselle puolelle huonetta. Tuo harmaa Wassily -tuoli on ainoastaan entisellä paikallaan. Tarkkaavaisille tiedoksi, että siinä on pehmustettu poikittaista metallirunkoa, koska halutaan estää pienten lapsukaisten kolauttavan päätään siihen kontatessaan. Siis, että on vähän poikkeavan näköinen.

Kirjastohuoneessa sohva siirtyi ainoalle kiinteälle seinälle pois ikkunan edestä. Pöytä siirtyi seinän vierestä sohvan eteen. Ja matto tuli olohuoneesta vuorostaan tänne. Vielä on tehtävää kirjastohuoneen puolella, joten kuvakulma nyt vain toiseen suuntaan. 

Juu ja viimeisen kuvan pikkupöytä on jostain viisikymmen-kuusikymmenlukujen vaihteesta ja sen paikkaa vielä vähän haen. Mutta on tätä kuvaa varten nyt tuolla paikalla. Palataan ehkäpä kirjastoon toisessa jutussa vielä erikseen.


Ai, että teki hyvää ja tuntui kuin olisi ilma alkanut kiertää huoneissa paremmin. No, niin varmaan kävikin, sillä jonkin verran feng suihin perehtyneenä saatoin huomaamatta ja intuitiivisesti tehdä juuri oikeita ratkaisuja. Piti oikein miettiä veinkö jotain isoa pois vai mitä tuli tehtyä. Virkistyin aivan huomaamatta.

Miten teillä muilla? Muutetaanko kalusteiden paikkaa toisinaan, usein vai ei lainkaan? 

Valoisaa ja virkistävää marraskuuta kaikille!

One week ago I had an idea to chance the places of our furniture and carpets in the living room and our library room. Oh boy it was so fun to see and feel the chance.   

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kyllä vain! Elämään mahtuu niin monenlaista, josta on tai olisi kiva kirjoittaa. Koti ja perhe ovat minulla keskiössä. Sisustaminen on ikiaikainen harrastus ja virkauran jälkeen olen myös opiskellut sisustussuunnittelua. Unelmointi, tulevaisuusorientaatio sekä ilo pienistä hetkistä luonnossa tai matkoilla tai ihan vain tuossa kotisohvalla, ne tuottavat mielihyvää ja hyvinvointia. Olen oululainen, mutta vietän aikaa myös vapaa-ajan paikassamme Koillismaalla. Kaipaan hetkiä omassa sielunmaisemassani, joka minulla on synnyisseudullani Etelä-Pohjanmaalla. Jos en eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska. Olen ollut bloggaajana vuodesta 2016. Aiemmat kirjoitukseni löytyvät osoitteista https://mrs60something.blogspot.fi ja https://www.etlehti.fi/blogit/mrs60something Voit seurata minua facebookissa ja instagramissa @mrs60something tai #mrs60something Tervetuloa seuraajakseni!  

Yhteistyöasioissa tavoitat minut osoitteesta mrs60something@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto