Kuten otsikosta arvaat, tämä viikko oli näin bloggaajan näkökulmasta aurinkoinen ja harmaa, säästäkin riippumatta. Aurinkoa saatiin eräänäkin aamuna niin ihanasti, että tuntui kuin ei mitään ikävää voisi tapahtuakaan. Aamulla varhain kiipesin heti kodin toisen kerroksen parvekkeelle ottamaan kuvia tämän omakotitaloalueen kattojen ylle.

Ja tämän viikon ehkäpä ihanimpia hetkiä oli juuri tässä iltapäivällä, kun kävin katsomassa vihdoinkin Helene elokuvan (Helene Scjerfbeckistä). Suosittelen! Olkoot vaikka tämä kuva kertomassa siitä miten maalauksellinen elokuva oli. Kaikki oli hienosti utuista, mutta samalla vahvaa.

No, onhan tässä pitkin talvea ollut aikamoista harmia oikean käden jännetuppitulehduksesta, mutta muuten ei ole mitään suurta ja mullistavaa tapahtunut. Kuntosalikortti on nyt laitettu tauolle hetkeksi. Eilen levittelin vaihteeksi olohuoneen lattialle jumppamaton ja venyttelin sekä hieman jumppailinkin, myös käteen tukea ottaen. Ihan hyvältä tuntuu. Olen myös hillinnyt kirjoittamista jonkin verran. 

Mutta se suuri harmitus iski kuluneella viikolla eräänä päivänä, kun kaikki Kodin Kuvalehden bloggajat saivat kirjeen, jossa ilmoitettiin, että uudistusten takia blogialusta lopetetaan. Siis niin harmillista minulle erityisesti sen takia, kun juuri viime vuonna alkusyksystä vaihdoin tähän yhteisöön. Nyt sitten pitää parissa viikossa kopioida kaikki vanhat blogit ja siirtää ne uudelle alustalle ja jo helmikuun aikana. Koska annan itselle tämän viikon aikaa harkita ratkaisua, ei tämä ole vielä kirjoitus, jossa ilmoitan mistä löydätte minut jatkossa. Jokainen teistä lukijoista olette minulle niin tärkeitä, joten jo tässä vaiheessa isot kiitokset kaikille. Toivon, että seuraatte minua tulevalle blogialustalleni. Laitan myöhemmin postauksen, jossa kerron tarkemmin.

Uuteen viikkoon avoimin mielin! Sitä samaa toivon sinullekin!

There will be some changes on the blog. All blogs on this website of Kodin Kuvalehti will be closed at March.  I will let you know the new address of my blog later. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kyllä vain! Elämään mahtuu niin monenlaista, josta on tai olisi kiva kirjoittaa. Koti ja perhe ovat minulla keskiössä. Sisustaminen on ikiaikainen harrastus ja virkauran jälkeen olen myös opiskellut sisustussuunnittelua. Unelmointi, tulevaisuusorientaatio sekä ilo pienistä hetkistä luonnossa tai matkoilla tai ihan vain tuossa kotisohvalla, ne tuottavat mielihyvää ja hyvinvointia. Olen oululainen, mutta vietän aikaa myös vapaa-ajan paikassamme Koillismaalla. Kaipaan hetkiä omassa sielunmaisemassani, joka minulla on synnyisseudullani Etelä-Pohjanmaalla. Jos en eläisi Suomessa, minun maani olisi Ranska. Olen ollut bloggaajana vuodesta 2016. Aiemmat kirjoitukseni löytyvät osoitteista https://mrs60something.blogspot.fi ja https://www.etlehti.fi/blogit/mrs60something Voit seurata minua facebookissa ja instagramissa @mrs60something tai #mrs60something Tervetuloa seuraajakseni!  

Yhteistyöasioissa tavoitat minut osoitteesta mrs60something@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto