Täytyy tunnustaa, että monista yrityksistä huolimatta en ole mikään varsinainen viherpeukalo. Kastelu tuppaa aina unohtumaan ja vasta siinä vaiheessa, kun kasvi alkaa kellertää uhkaavasti, muistan antaa sille lisää vettä ja usein on jo liian myöhäistä.

Pitkään aikaan en ole kasveja kotiimme ostanutkaan, mutta nyt päätin kokeilla olisiko mehikasveilla mahdollisuus selviytyä hengissä minun "hellässä" hoivassani.

Ensin kävin ostamassa Kärkkäiseltä tarkoitukseen sopivan astian. Löysinkin kivan betonialustaisen lasiastian. Sitten vain Plantageniin kasvien ostoon. Mukaan tarttui aloevera, mehiruusuke ja oranssikukkainen kaktus. Parasta mehikasveille olisi ilmeisesti kaktusmulta, mutta koska unohdin ostaa sitä, käytin normaalia puutarhamultaa. Toivottavasti kasvit eivät ole siitä kovin pahoillaan. Kasvien sekaan laitoin muutaman valkoisen koristekiven ja pienen oksan käppyrän.

Kommentit (3)

Iiris
Liittynyt14.10.2015

Onpa kaunis asetelma. Mitä kasveille kuuluu? Kuinka usein tuollaisia kasveja kastellaan?

mrs. Bonfire
Liittynyt18.11.2015

Kasvit näyttäisivät olevan vielä elossa. :) Netistä olen lukenut, ettei mehikasveja tarvitsisi kastella talviaikaan juuri ollenkaan ja muulloinkin vain niukasti.

Seuraa 

Kirjoitan tässä blogissa itseäni kiinnostavista asioista kuten sisustamisesta, leipomisesta sekä käsitöistä ja muusta väkertämisestä. Samalla pääset kurkistamaan meidän nelihenkisen perheen elämään. Tervetuloa!