Kodin Kuvalehden bloggaaja Nuttu nurin, onni oikein on kirjoittanut kauniisti lasten sanomisista, joissa ollaan isojen oivallusten äärellä.

Yksi tähän kategoriaan lukeutuva helmi luikahti eräänä iltana pojan suusta.

Poika tuli uimahallilta, oli tohkeissaan ja selvästikin hyvillä mielin ja ylpeä itsestään. Oli hypännyt altaaseen ensimmäistä kertaa pää edellä takaperin.

”Tajusin että se on ihan samanlaista kuin etuperinkin, vähän pelottavampaa vaan.”

Rohkea muruseni!

Miten moneen tilanteeseen tuo ajatus päteekään! Voisiko vaikkapa esiintymiskammosta kärsivä ammentaa tästä? Itse ainakin yritän jatkossa muistaa poikani opetuksen:

Rohkeasti vain kohti uutta, vaikka vähän pelottaisikin!

Kommentit (2)

Nuttu nurin onni oikein
Liittynyt30.8.2015

Ihana oivallus! Lasten suusta putoilee todellakin helmiä. <3 Onneksi saa työkseen olla lasten parissa, ja naapurustossa asuu monta mainiota "helmitehtailijaa", kun omat muruset ovat jo aikuisia ja omilla teillään. Ja kiitos täggäämisestä - olen ihan otettu! :)

Seuraa 

Murehtija muutti Saksan Hampuriin toistamiseen kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen, tällä kertaa perheineen miehen työkomennuksen johdosta. Blogissa harrastelijakirjoittaja tutkailee uusia ympyröitä ja opettelee kirjoittamista, freelance-kielenkääntäjä tekee etätöitä, lukija voimaantuu kirjallisuudesta ja äiti ihmettelee lastensa koulunkäyntiä vieraskielisessä koulussa.

Murehtija nyt myös Facebookissa.

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat