Tämän kesän suosikkipasta valmistuu tomaateista ja kesäkurpitsasta. 

Kahdelle:

2 rkl pinjansiemeniä

300 g kesäkurpitsaa

12 kpl kirsikkatomaatteja (tai jotain pieniä tomaatteja)

2-3 valkosipulin kynttä

4-5 rkl oliiviöljyä

5-6 lehteä tuoretta basilikaa

200 g spaghettia

mustapippuri

parmesan raastetta

Paahda pinjansiemeniä hetki pannulla. Laita odottamaan lautaselle. Leikkaa kurpitsa viipaleiksi ja halkaise tomaatit. Paahda kasviksia uunissa grillivastuksen alla 15-20 min. Keitä spagetti ohjeen mukaan. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja laita paloitellut valkosipulin kynnet hetkeksi pehmenemään öljyyn (pienennä lämpöä, etteivät valkosipulit pala). Lisää paahdetut kasvikset mukaan ja anna kiehua hetki pienellä lämmöllä. Silppua basilika ja lisää lopuksi seokseen. 

Kokoa annos, laita spagetin päälle hieman mustapippuria ja parmesania sitten kasvisseosta, pinjansiemeniä ja vielä lopuksi parmesania. Tarjoa heti!

Kommentit (0)

Seuraa 

Tässä blogissa laitellaan ruokaa, remontoidaan ja sisustellaan rintamamiestaloa.