Jos pitäisi kuvata omaa tyyliäni lyhyesti, se olisi todennäköisesti määriteltävissä seuraavasti: vintage-tyylin ja modernien elementtien yhdistelmä, jossa on aina tilaa päähänpistoille. Tässä on yksi viime aikojen lempiasuistani, jossa vanhan ja uuden yhdistelmä toteutuu. Varsinainen päähänpisto puuttuu, vaikka sattumalta neonpinkit kynsilakat voisi sellaiseksi lukea. 

Pörröinen puoleen reiteen ulottuva H&M:n hame on nykyaikainen, mutta kun sen yhdistää vintage-tyyliseen takkiin (kirppis) sekä 20-luvusta inspiraatiota hakevaan pitsihattuun, lopputulos on minun tyyliseni. Laukku on aitoa vintagea ja mustat melko ajattomat nilkkurit Vagabondin. 

Tällaisessa asussa niinkin pieni asia kuin huulipunavalinta keikauttaa tyyliä usein joko enemmän tai vähemmän vintageksi. Huulilla oli tällä kertaa tummanpunainen huulipuna, joka vie ajatukset 20-luvulle. Jos sävy olisi ollut vaikkapa moderni vaalea violetti tai pinkki, se olisi heti rikkonut linjan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat