Olen valtavan ihastunut tähän leopardikuvioseen kimonotakkiini. Se on yksittäisenä vaatteena aivan huikea, mutta ongelmaksi muodostuu joka kerta se, että en osaa yhdistellä kimonoa muihin vaatteisiin. Pelkällä kimonollakaan ei ihan voi lähteä. Olen kokeillut yksiväristä mustaa, tummaa vihreää ja nyt tällä kertaa mustavalkoista. 

Vieläkin on sellainen olo, että asu on liikaa. Liian räikeä, liian sekava. (Erittäin runsaan taustan vuoksi vaikutelma voi kuvissa olla sekavampi kuin se oikeasti oli.) Ja sinänsä hauskaa, että voin kulkea vaikka neonkeltaisessa kokohaalarissa ilman että oloni on lainkaan räikeä. Leopardikuosi on se juttu, jota sekä ihailen että kammoan. Ehkä se aiheuttaa arkailua.

Pitää ehkä vielä jatkaa kokeiluja ja siirtyä seuraavaksi farkkuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat