Ystäväni Maijan tytär sai edellisenä sunnuntaina nimen, ja poikettiin nimiäisten jatkoilla viemässä tervehdys pienokaiselle. Löysin aivan ihanan lasten kuppi&lautanen -setin Tampereen Design Boulevardilta joka oli niin Maijan näköinen kuin olla voi, kuten melkein kaikki muukin kyseisessä kaupassa. Se on jännä miten kaupoista voi ihan suoraan määritellä kenen näköisiä ne ovat.

Kun nyt alettiin puhua siitä että joku asia on tietyn ihmisen näköinen, niin tämä Tampellan vanha sydänkangas todella on se elämäni kangas. Sunnuntain kahvihetki oli hyvä syy pukea ylle Monan tekemä sydänmekko.  Minulla on tätä kangasta jemmattuna varastossa Annia varten muutamassa eri värissä, sitten kun tyttö lähtee kävelemään niin ei muuta kuin mekkotehdas käyntiin.Ikuistin ystäväni suvussa kulkeneen vanhan kastemekon, se oli niin herkkis. Mekon helmaan on kirjottu kauniisti sitä käyttäneiden lasten nimet jo vuosikymmenien ajan.
Meidän suvussa puolestaan on kulkenut tämä asussani näkynyt isomummoni laukku, joka on jo noin 100 vuotta vanha. Käytän laukkua harvoin mutta rakkaudella, sillä toivon sen kestävän vielä seuraavatkin 100 vuotta. Laukun nahka on onneksi niin paksua että ihan helpolla ajan hammas siihen ei pure.


Kommentit (2)

Ramuneko
2/2 | 

eep löysin jotenki randomisti sun blogin?? ;w; ihana tuo mekko ja kaikki!! rupeen kyllä ilman muuta seuraamaan~ lähellä sydäntä vaatteet ja muut jossa on ajan havinaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012