Olen melkein pettynyt, että tämä Mangon vanha nahkarotsi on Se Takki eli nahkatakkien The One. Olisin odottanut, että lempirotsini olisi vähintään vintagea, joka kuluu käytössä pehmeäksi ja minun muotoisekseni. Mutta toisaalta tämäkin takki on jo vuosia vanha ja se vain paranee käytössä. Joskushan ne vintage-takitkin ovat olleet uusia. Jostain syystä yksikään aitovintage-nahkatakki ei ole istunut minulle oikein. Joten ei synkistellä, kun kerran lempparirotsi on ylipäätään löytynyt. 

Pitsihommat ovat perussetti tämän takin parina. Blogini nimi voisi jossain määrin olla myös 101 tapaa käyttää pitsiä ja nahkatakkia, sen verran usein tällä yhdistelmällä liikun. 

Sulaudun ruosteenpunaisessa H&M:n hameessa Hämeen Linnan muureihin. 

Iso suositus Hämeenlinnassa käyville: kahvila Villa Marenki on kaunis vanha puutalo, jonka useissa vintage-sisustetuissa huoneissa voi nauttia jäätävän suuria korvapuusteja tai niin ison palan juustokakkua, että jopa minulla tekee tiukkaa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat