Maximekot, tämän kesän pelastukseni. Kumma kyllä en ole vielä edes pahemmin kyllästynyt vaan melkeinpä innostunut koko ajan vain lisää, koska nyt on tosissaan käyttöä asusteille. Viikonloppuna viihdyin mustassa mekossani pariinkin otteeseen, tässä niistä toinen versio. Miten paljon saa yhdellä kukkapannalla aikaan. Näyttää lähes pukeutuneelta, vaikka päällä on musta nunnakaapu :Db3kesä14

Kyseinen hiuskoriste on löytö viime kesän jenkkireissulta, muistaakseni ostin sen Albuquerquesta. Kaupunki josta tulee aina mieleen Väiski Vemmelsääri, ei voi mitään.

Kommentit (20)

Katih
1/20 | 

Joo, en todellakaan voi ajatella mitään muuta kuin Väiskiä kuullessani sanan Albuquerque.

Siiri
2/20 | 

Ootpa kaunis! Ihanaa kun teidän vaaville on sitten niin paljon kuvia susta varastossa missä vielä oottelet sitä :)

Sanjana
3/20 | 

Höh, mulle taas ei tuu Väiski ollenkaan mieleen vaan Breaking Bad kun sekin sinne perustuu. :D
Oispa siistiä käydä siellä joskus!

4/20 | 

Voi Nelliina, miun idoli ja julkkis <3 Kuinka huikeeta olikaan nähdä siut ihan kasvotusten! Olet niin upea, että oksat pois. Ja mä pyörtyilen täällä vieläkin, että sä tiesit mun nimen :D Vähänkö fiiliksissä siis ;D Annoit itsestäsi vielä upeamman kuvan ihan livenä, mitä blogistasikin toki jo selviää. Toivottavasti saan vielä tavata siut uudelleen <3

5/20 | 

En ole nega-ano, komppaan blogiasi mukavana ja hauskana lukemisena, mutta joskus meillä maku ei vain kohtaa. Minusta muovikukat eivät vain sovi kenenkään päähän. Niistä tulee minulle valitettavasti sellainen Heli-Angervo 98 v. on unohtanut kastella saint-pauliansa, vaikka tenat vielä muistaakin vaihtuvaa -fiilis.

Oh well, jokaisella on varmasti omat assosiaationsa ja hyvä niin ... muuten tulisi tylsää. Iloista viikkoa,

T. Positiivinen, mutta tyylitietoinen Ano :D

11/20 | 

Nunnakaapu :D Toi maksimekko on kaukana nunnakaavusta kun sitä vertaa naispappien 80-luvun virkapukuun! Itku meinasi tulla kun viikonlopun helteissä siihen kietoutui. Ja mustat sukkikset myös, tietty.

12/20 | 

Moi! Mäkin tulin vielä tänne kurkkimaan ja kiittämään, oli kyllä hurjan kiva tavata lauantaina! Unohtui silloin sanoa että mun äiti lukee sun blogia ihan koko ajan, ja se meinas pyörtyä kun kuuli että mä tapasin Nelliinan, ihan livenä :D Ihana oot, kaikkea hyvää ja onnellista odotusta, toivottavasti tavataan taas joskus jossain!

13/20 | 

Minut pitkähelmainen, boheemi kesätyyli vei mennessään kesä tai kaksi sitten. Enkä todellakaan välitä, vaikka olen lyhyt.
Ps. Vielä kerran pitää huokailla noita omenapuun kukkia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011