Eilen ei varsinaisesti ollut luovuus huipussaan, kiskaisin mekon päälle valkoisen tunikan ja eikun menoksi. Eli kuudennen päivän asu tulee tässä.

h15

h14


h16

h16

Ja sitten perään viimeisen päivän mekkokokonaisuus. Mekon päällä on musta epäsymmetrinen neuletakki ja sen päällä vielä kirppikseltä löydetty neule/tekokarvaliivi. Kerrospukeutumista kurjana maanantaina, kun oikeasti olisi tehnyt mieli vetää päälle kunnon turvassa pahalta maailmalta -vaatteet.

neuleliivi

h13

h11

Sepä oli sitten viikko siinä ja nyt pääsen heittämään mekkoni pyykkiin ja unohtamaan käsinpesun. Oi autuutta :D puhumattakaan siitä kuinka paljon himoitsen värejä tällä hetkellä! Teen vielä koosteen noista asuista ja omista fiiliksistä haasteen parissa, yritän saada aikaan huomiseksi heti.

Kommentit (17)

Sanja
1/17 | 

Moi:) toi karvaliivijuttu on ihana:)
sun blogi on muute tositosiTSOIkiva, eka jota luin ja sen jälkee määrä on vaa kasvanu:) päädyin jo ittekki tekee blogin, http://sanja-livelovelaugh.blogspot.com/ ja saan kiittää vaa oikeesti sua ku innostat/inspiroit mua ja varmasti monii muitaki, keep it up!:)

3/17 | 

epäreilua, mä en osannut yhdistellä mun karvaliiviä yhtään ja päädyin myymään sen eteenpäin.. toki nyt oon sitten törmänny vaikka kuinka moneen inspiroivaan kokonaisuuteen:/

pakko muuten kysyä onko sulla yhtä kovat tuskat kun mulla true bloodin kolmoskauden loppumisesta? vasta kesäkuussa kun alkaa uudet jaksot!:|

Johanna
4/17 | 

Hei onko minkä merkkinen / mistä ostettu toi epäsymmetrinen neule? Ei hirveen hyvin näy, mut näyttää upeelta!

sage
5/17 | 

tulen blogiisi aina blogspotin kautta, ja kun äsken kirjoitin vahingossa 'blogpot', selain ohjasi minut jollekin äärikristittyjen raamattusivustolle : D jännä.

Katariina
6/17 | 

Onko noi kengät vaikea saada jalkaan, kun niissähän ei taida olla vetoketjua?

eimii
13/17 | 

Ihana tämä karvaliiviasu! :) Ja vähäks noi kenkien pohjat mätsää karvaliivin väriin. :)

piu
14/17 | 

Täysin päivän aiheen ulkopuolelta, mut oli pakko kertoa: Muistutat Helinä keiju -elokuvasta itse helinää :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012